Închide meniul

Eden Hazard şi-a anunţat retragerea din fotbal: „Trebuie să te asculţi şi să spui stop!”

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2023, 12:56

Reclamă
Eden Hazard şi-a anunţat retragerea din fotbal: „Trebuie să te asculţi şi să spui stop!

Eden Hazard şi-a anunţat retragerea la 32 de ani

Eden Hazard, pe stadion/ Profimedia

Eden Hazard şi-a anunţat retragerea la 32 de ani. Belgianul a transmis un mesaj emoţionant pe conturile oficiale de socializare, unde a mărturisit că a luat această decizie, după ce şi-a ascultat corpul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eden Hazard a evoluat ultima dată la Real Madrid, echipă de care s-a despărţit în vară, după patru sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu.

Eden Hazard şi-a anunţat retragerea la 32 de ani

Eden Hazard le-a mulţumit cluburilor la care a evolaut de-a lungul carierei, Lille, Chelsea şi Real Madrid, cât şi celor din naţionala Belgiei, pentru susţinerea arătată pe parcursul carierei.

De asemenea, acesta a dezvăluit că va dedica mai mult timp familiei, după retragerea din fotbal.

„Trebuie să te asculţi pe tine şi să spui stop la momentul potrivit. După 16 ani şi mai mult de 700 de meciuri jucate, am decis să să-mi închei cariera de fotbalist profesionist. Am fost capabil să-mi realizez visul, am jucat şi m-am simţit bine pe multe stadioane, din întreaga lume.

Reclamă

Pe parcursul carierei mele, am fost norocos să întâlnescz mulţi manageri grozavi, antrenori şi coechipieri – vă mulţumesc tuturor pentru aceste momente, îmi va fi dor de voi toţi.

De asemenea, vreau să le mulţumesc cluburilor la care am jucat: Lille, Chelsea şi Real Madrid, şi mulţumesc echipei naţionalei a Belgiei. Un mulţumesc special şi pentru familia mea, prietenii, sfătuitorii şi oamenii care au fost alături de mine în momentele bune şi rele.

Într-un final, un uriaş mulţumesc vouă, fanilor mei, pentru faptul că m-aţi urmărit şi încurajat în toţi aceşti ani, peste tot pe unde am jucat. Acum este momentul să mă bucur de cei pe care îi iubesc şi să am parte de noi experienţe. Ne vedem în afara terenului curând, prieteni”, a transmis Eden Hazard, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Eden Hazard a câştigat două titluri cu Chelsea, două trofee Europa League, tot alături de londonezi, şi o UEFA Champions League, alături de Real Madrid, printre altele. Madrilenii l-au transferat în 2019 de la Chelsea pe belgian, şi au plătit în schimbul său suma de 115 milioane de euro.

Toni Kroos nu l-a menajat pe Eden Hazard

Toni Kroos nu l-a menajat pe Eden Hazard, după ce belgianul a plecat de la Real Madrid. Hazard s-a despărţit de madrileni la finalul sezonului.

Belgianul nu a confirmat pe Santiago Bernabeu. Acesta a fost transferat de la Chelsea în vara anului 2019 pentru 115 milioane de euro, record pentru Real Madrid, dar nu a reuşit să se apropie de prestaţiile cu care a obişnuit pe Stamford Bridge.

Cu această ocazie, Toni Kroos a vorbit despre sumele uriaşe plătite de clubul la care evoluează şi l-a taxat pe Eden Hazard, spunând despre belgian că şi-a lăsat cariera să moară:

„Am mai avut un jucător care a venit pentru foarte mulţi bani şi practic şi-a lăsat cariera să moară. Au fost foarte mulţi bani, cred că toată lumea e de acord că nu a fost un transfer bun. Dar să rămânem pozitivi”, a spus Toni Kroos, citat de Sportskeeda.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și