Închide meniul

Toni Kroos nu l-a menajat pe Eden Hazard, după ce belgianul a plecat de la Real Madrid: „Şi-a lăsat cariera să moară”

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 17:19

Reclamă
Toni Kroos nu l-a menajat pe Eden Hazard, după ce belgianul a plecat de la Real Madrid: „Şi-a lăsat cariera să moară

Toni Kroos l-a "înţepat" pe Eden Hazard

Toni Kroos şi Eden Hazard / ProfiMedia

Toni Kroos nu l-a menajat pe Eden Hazard, după ce belgianul a plecat de la Real Madrid. Hazard s-a despărţit de madrileni la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgianul nu a confirmat pe Santiago Bernabeu. Acesta a fost transferat de la Chelsea în vara anului 2019 pentru 115 milioane de euro, record pentru Real Madrid, dar nu a reuşit să se apropie de prestaţiile cu care a obişnuit pe Stamford Bridge.

Toni Kroos nu l-a menajat pe Eden Hazard, după ce belgianul a plecat de la Real Madrid: „Şi-a lăsat cariera să moară”

Real Madrid a anunţat miercuri transferul lui Jude Bellingham de la Borussia Dortmund. Madrilenii au plătit 103 milioane de euro pentru aducerea starului englez, unul dintre cei mai curtaţi jucători ai plantei din ultima perioadă.

Cu această ocazie, Toni Kroos a vorbit despre sumele uriaşe plătite de clubul la care evoluează şi l-a taxat pe Eden Hazard, spunând despre belgian că şi-a lăsat cariera să moară:

„Am mai avut un jucător care a venit pentru foarte mulţi bani şi practic şi-a lăsat cariera să moară. Au fost foarte mulţi bani, cred că toată lumea e de acord că nu a fost un transfer bun. Dar să rămânem pozitivi”, a spus Toni Kroos, citat de Sportskeeda.

Reclamă

În cele patru sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu, Eden Hazard a evoluat în 76 de partide. El a marcat 7 goluri şi a oferit 12 pase de gol, mult sub aşteptările madrilenilor în momentul în care l-au cumpărat de la Chelsea.

OFICIAL! Jude Bellingham a fost prezentat de Real Madrid

OFICIAL! Jude Bellingham a fost prezentat de Real Madrid. Starul englez este primul mare transfer realizat de Florentino Perez în această vară.

Real Madrid a oficializat primul mare transfer al verii. Starul englez de 19 de ani, Jude Bellingham, a fost prezentat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

„Jude Bellingham e noul jucător al lui Real Madrid. Unul dintre cele mai mari talente din lume, un mijlocaș care se alătură nouă de la Borussia Dortmund și sosește la Madrid după ce a fost votat cel mai bun jucător din Bundesliga în sezonul 2022-2023. Fotbalistul de 19 ani e deja un titular de drept în naționala Angliei.

Bellingham se alătură lotului condus de Carlo Ancelotti după 3 ani petrecuți în Germania. În cel mai recent sezon, a avut cele mai bune cifre pentru Dortmund (14 goluri în toate competițiile).

A înscris la debut pentru trupa germană în septembrie 2020 și a devenit la momentul respectiv cel mai tânăr marcator din istoria grupării”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și