Închide meniul

Edinson Cavani, prima reacție după ce Kylian Mbappe i-a depășit recordul de goluri la PSG. Ce i-a transmis superstarului parizian

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 martie 2023, 19:33

Edinson Cavani, prima reacție după ce Kylian Mbappe i-a depășit recordul de goluri la PSG. Ce i-a transmis superstarului parizian

Reacția lui Edinson Cavani după ce Kylian Mbappe i-a depășit recordul de goluri la PSG

Kylian Mbappe, PSG / Profimedia

Edinson Cavani a oferit prima reacție după ce Kylian Mbappe i-a depășit recordul de goluri la PSG. Superstarul parizian a înscris în minutul 90+2 al meciului cu Nantes și a intrat definitiv în istoria formației din capitala Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a înscris 201 goluri pentru PSG și este în acest moment golgheterul all-time al clubului de pe Parc des Princes.

Edinson Cavani, prima reacție după ce Kylian Mbappe i-a depășit recordul de goluri la PSG. Ce i-a transmis superstarului parizian

Edinson Cavani, cel care a înscris 200 de goluri pentru PSG, a ținut să-i transmită un mesaj lui Mbappe după stabilirea noului record, anunță news.ro.

Pe Instagram, atacantul uruguayan nu a omis să salute performanţa fostului său coechipier, transmiţându-i „felicitări pentru noul său palmares la PSG”.

Cavani, în vârstă de 36 de ani, joacă la Valencia de la începutul sezonului, după ce a părăsit Manchester United. În prezent accidentat, el a marcat cinci goluri în 14 meciuri.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Edinson Cavani (@cavaniofficial21)

Kylian Mbappe, după ce a intrat în istoria lui PSG: „Cu tot respectul, eram plecat demult!”

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după ce a intrat în istoria lui PSG și a devenit cel mai bun marcator all-time al parizienilor. Starul campioanei Franței a precizat că viitorul său nu depinde de rezultatele lui PSG în Champions League. Mbappe susține că ar fi plecat de multă vreme din Paris, dacă ar fi luat în calcul doar câștigarea Ligii Campionilor.

După 4-2 cu Nantes, meciul în care Mbappe a intrat în istoria lui PSG, campioana Franței se pregătește pentru returul cu Bayern din optimile Ligii Campionilor. În tur, parizienii au pierdut 0-1, pe Parc de Princes

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt deja concentrat pe meciul de miercuri. Publicul a fost minunat. Mulțumesc tuturor celor care au rămas și au aplaudat. Dar trebuie să trecem repede mai departe. Ne așteaptă o mare întâlnire miercuri. Mergem acolo cu un obiectiv clar.

Desigur, Balonul de Aur este un obiectiv pentru mine. Pentru un jucător din categoria mea, este ceva ce am în vizor, dar nu este prioritar momentan. O am în minte, e normal. Dacă continui așa, nu voi fi prea departe.

Este un moment bun pentru mine, dar și pentru echipă. Sunt fericit, dar important este că echipa a revenit pe drumul cel bun. Suntem pregătiți să acceptăm provocarea care ne așteaptă miercuri la München.

Dacă mi-aș fi legat viitorul de Liga Campionilor, cu tot respectul pentru PSG, eram deja plecat demult. Momentele speciale de genul ăsta vor face istorie, pentru asta jucăm, să ne scriem numele în istorie. Lumea își va aminti de mine aici. Sunt foarte fericit aici și nu mă pot gândi la altceva decât să mă bucur de perioada de glorie a lui PSG”, a spus Kylian Mbappe, conform L’Equipe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și