Închide meniul

„El nu e plătit de Al-Nassr!” Cine îi suportă de fapt salariul colosal al lui Cristiano Ronaldo, la noua echipă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 14:53 / Actualizat: 8 ianuarie 2023, 20:57

„El nu e plătit de Al-Nassr! Cine îi suportă de fapt salariul colosal al lui Cristiano Ronaldo, la noua echipă

Cine îi plăteşte de fapt salariul colosal al lui Cristiano Ronaldo

Cristino Ronaldo a semnat până în 2025 cu Al-Nassr / Profimediaimages

Ionuţ Lupescu a dezvăluit că salariul colosal al lui Cristiano Ronaldo nu este suportat de Al-Nassr. Fostul internaţional român, care a deţinut funcţia de director tehnic al naţionalei Arabiei Saudite, a oferit detalii uluitoare din contractul starului lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a transferat în Arabia Saudită, la începutul acestui an. Starul portughez va fi plătit regeşte, şi va primi 200 de milioane de euro pe an, sumă în care sunt incluse şi bonusurile.

„El nu e plătit de Al-Nassr!” Cine îi suportă salariul colosal al lui Cristiano Ronaldo la noua echipă

Ionuţ Lupescu a dezvăluit ce intenţii au saudiţii, prin transferul lui Cristiano Ronaldo. Oficialii de la Al-Nassr vor să aducă un plus de imagine fotbalului din Golf, şi îşi doresc ca atacantul să contribuie la dezvoltarea clubului.

Astfel, Lupescu susţine că nu Al-Nassr îi plăteşte salariul lui Cristiano Ronaldo, ci statul saudit, deoarece Ronaldo va deveni ulterior ambasador al zonei.

„Cei din Arabia Saudită au un obiectiv important. Ei vor ca prin sport să reușeacă să fie cât mai cunoscuți și să arate că s-au schimbat cât mai multe lucruri acolo. El este plătit de statul saudit, nu de Al-Nassr. Ei vor să aiba cât mai multă reclamă, cea mai profesionistă ligă din Asia.

Reclamă

Încearcă să imite puțin Premier League, dar ei nu fac pentru talentele din țara lor cât ar trebui să facă. Eu cred că pe Cristiano îl vor ca ambasador, să aduca Cupa Mondială din 2030 în Arabia Saudită. Totul este puțin cam exagerat, dar totul se face pentru imagine”, a declarat Ionuţ Lupescu, pentru digisport.ro.

Adi Popa, dezvăluire uluitoare despre Cristiano Ronaldo! Care ar fi contractul real al starului lusitan

Adi Popa nu a fost surprins de transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Mijlocaşul de la CSA Steaua susţine că fotbalul din Golf s-a dezvoltat enorm, iar în viitor ar putea reprezenta o variantă chiar şi pentru Lionel Messi.

AdiPopa susţine că adevăratul contract al lui Cristiano Ronaldo nu ar fi de 200 de milioane de euro. Starul lusitan nu ar încasa această sumă colosală într-un singur sezon, ci în două, la care se mai adaugă ulterior şi job-ul de ambasador pe care îl va avea până în 2030.

Reclamă 4 / 0/3

„S-a schimbat destul de mult. Eu am fost în 2018, era regula cu trei străini. Acum au ajuns la 7, plus un fotbalist asiatic. Fiind într-un moment al carierei în care a pățit ce a pățit la Manchester, văd că e o mișcare bună pentru el.

Fotbalul în acea zonă a crescut foarte mult. Ca lovitură de imagine înseamnă enorm. Nu poate să fie decât benefic. Nu cred că Messi se va duce la Al-Hilal. Orice e posibil, să nu ne mirăm dacă ajunge, pentru că ar reedita duelul din La Liga.

Din ce știu, nu primește 200 de milioane de euro pe an. Sunt pe doi ani de contract, plus job-ul de ambasador până în 2030. Am vorbit cu un impresar din zonă și-mi spunea că pe aici s-ar învârti afacerea”, a declarat Adi Popa, conform digisport.ro.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo nu este plătit de Al-Nassr
  • Cine îi suportă salariul colosal starului lusitan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și