Închide meniul

Adi Popa, dezvăluire uluitoare despre Cristiano Ronaldo! Care ar fi contractul real al starului lusitan: „Pe acolo se învârte afacerea!”

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 10:17

Reclamă
Adi Popa, dezvăluire uluitoare despre Cristiano Ronaldo! Care ar fi contractul real al starului lusitan: „Pe acolo se învârte afacerea!

Cristiano Ronaldo a primit un mesaj special de ziua lui, de la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo, noul jucător al lui Al-Nassr/ Profimedia

Adi Popa nu a fost surprins de transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr. Mijlocaşul de la CSA Steaua susţine că fotbalul din Golf s-a dezvoltat enorm, iar în viitor ar putea reprezenta o variantă chiar şi pentru Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a transferat la Al-Nassr, unde va fi plătit regeşte. Starul lusitan va încasa suma de 200 de milioane de euro, contractul fiind valabil până 2025. Ulterior, starul lusitan va deveni ambasador al fotbalului din Arabia Saudită.

Adi Popa, dezvăluire uluitoare despre Cristiano Ronaldo

Adi Popa a evoluat şi el în Arabia Saudită, în acelaşi campionat în care s-a transferat Cristiano Ronaldo. De la aventura sa, din 2018, mijlocaşul român susţine că fotbalul de acolo a evoluat enorm, motiv pentru care şi starul lusitan a ales această destinaţie.

Totodată, Popa susţine că adevăratul contract al lui Cristiano Ronaldo nu ar fi de 200 de milioane de euro. Starul lusitan nu ar încasa această sumă colosală într-un singur sezon, ci în două, la care se mai adaugă ulterior şi job-ul de ambasador pe care îl va avea până în 2030.

„S-a schimbat destul de mult. Eu am fost în 2018, era regula cu trei străini. Acum au ajuns la 7, plus un fotbalist asiatic. Fiind într-un moment al carierei în care a pățit ce a pățit la Manchester, văd că e o mișcare bună pentru el.

Reclamă

Fotbalul în acea zonă a crescut foarte mult. Ca lovitură de imagine înseamnă enorm. Nu poate să fie decât benefic. Nu cred că Messi se va duce la Al-Hilal. Orice e posibil, să nu ne mirăm dacă ajunge, pentru că ar reedita duelul din La Liga.

Din ce știu, nu primește 200 de milioane de euro pe an. Sunt pe doi ani de contract, plus job-ul de ambasador până în 2030. Am vorbit cu un impresar din zonă și-mi spunea că pe aici s-ar învârti afacerea”, a declarat Adi Popa, conform digisport.ro.

S-a aflat data la care va debuta Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

S-a aflat data la care va debuta Cristiano Ronaldo, la Al-Nassr. Starul lusitan va disputa primul meci pentru noua sa echipă pe 22 ianuarie, după ce a fost oficial înregistrat la trupa saudită.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo va debuta în campionatul Arabiei Saudite duminică, 22 ianuarie, a anunţat sâmbătă AFP, conform unei surse apropiate de clubul Al-Nassr.

Ronaldo (37 de ani) va putea să evolueze la Al-Nassr după ce gruparea saudită a reziliat, de comun, acord, contractul cu jucătorul camerunez Vincent Aboubakar, pentru a se putea alinia regulilor stabilite de Federaţia de fotbal din Arabia Saudită, conform cărora cluburile nu pot avea mai mult de opt jucători străini în lot.

Cristiano Ronaldo are de efectuat şi două etape de suspendare, una dintre ele efectuând-o deja în partida cu Al-Taee, şi va urma cea cu Al Shabbab. Atacantul portughez urmează să fie disponibil pentru meciul cu Al Ettifaq, din data de 22 ianuarie.

La primul meci de după transferul lui Cristiano Ronaldo, fanii lui Al-Nassr au umplut arena. Toate cele 25.000 de bilete au fost epuizate la partida cu Al Taee, deşi se ştia că starul lusitan nu poate evolua. Astfel, este de aşteptat ca atmosfera de la partia din 22 ianuarie să fie una incendiară.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și