Închide meniul

Emiliano Martinez, declarație șocantă: „Colegii mei spun că sunt nebun!” Cum a explicat portarul Argentinei disputa avută cu Kylian Mbappe

Sebastian Cristian Publicat: 11 februarie 2023, 10:33

Reclamă
Emiliano Martinez, declarație șocantă: Colegii mei spun că sunt nebun!” Cum a explicat portarul Argentinei disputa avută cu Kylian Mbappe

Emiliano Martinez a oferit o declarație șocantă

Emiliano Martinez / Hepta

Emiliano Martinez a oferit o declarație șocantă. Portarul campioanei mondiale Argentina a făcut noi dezvăluiri despre gesturile scandaloase făcute la Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Goalkeeper-ul a avut intervenții salvatoare pe durata Mondialului, însă evoluțiile sale au fost umbrite de comportamentul grobian.

Emiliano Martinez, declarație șocantă: „Colegii mei spun că sunt nebun!” Cum a explicat portarul Argentinei disputa avută cu Kylian Mbappe

Într-un interviu acordat celor de la France Football, Emiliano Martinez a explicat gesturile nesportive, dar a lămurit și disputa pe care a avut-o cu Kylian Mbappe. Portarul argentinian a precizat că nu are nicio problemă personală cu superstarul francez, ba chiar îl consideră unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume.

„Gestul pe care l-am făcut cu cel mai bun trofeu de portar a fost o glumă cu colegii mei. O mai făcusem în Copa America și m-au provocat să o fac din nou. Am făcut-o pentru ei, nimic mai mult. A durat o secundă și atât.

Cât despre păpușa cu chipul lui Mbappe..oamenii ne-au aruncat o mulțime de păpuși pe drum, ne-au aruncat aproape o sută în timpul călătoriei. O păpușă cu fața lui mi-a căzut la picioare, am ridicat-o pentru că m-a făcut să râd, am apucat-o două secunde și am aruncat-o înapoi, atâta tot.

Reclamă

Cum aș putea să-mi bat joc de Mbappe? Omul mi-a dat patru goluri! Patru goluri în finală… Repet, am un respect enorm pentru Mbappe. Și chiar vă spun un lucru: este cel mai bun jucător francez pe care l-am văzut vreodată în viața mea”, a declarat Emiliano Martinez.

Mai mult decât atât, portarul lui Aston Villa a ținut să explice și dansul pe care l-a tot folosit în timpul loviturilor de departajare, atât cu Olanda, cât și cu Franța.

„Nu am făcut asta niciodată în viața mea, a făcut parte din adrenalina jocului. Unii m-ar putea considera clovn și poate că au dreptate. Colegii mei spun că sunt nebun pentru că fac aceste lucruri în momente de tensiune maximă. Joc fără teamă, nu-i pasă de nimic. Acesta este modul meu de a face față presiunii”, a mai spus portarul.

Reclamă 4 / 0/3

Emiliano Martinez, distrus de un fost internaţional, după ce l-a ironizat pe Kylian Mbappe: „Ţi-a dat 4 goluri din 4 şuturi!”

Emiliano Martinez a fost distrus în presa sud-americană, după ce l-a ironizat pe Kylian Mbappe. Portarul argentinian a fost luat la ţintă de un dublu câştigător de Copa America, după ce a fost în centrul mai multor gesturi controversate.

Pinilla, fost câştigător al Copei America alături de Chile, l-a luat la ţintă pe Emiliano Martinez pentru ironiile pe care acesta le-a făcut la adresa lui Kylian Mbappe. Portarul argentinian a venit echipat, la parada prin care sud-americanii şi-au prezentat trofeul, cu o păpuşă pe care a lipit chipul starului Franţei.

Pinilla a declarat că goalkeeper-ul sud-american nu avea niciun drept să-l ironizeze pe Kylian Mbappe, atacantul Franţei fiind necruţător în finala Cupei Mondiale. Starul de la PSG a reuşit să marcheze trei goluri, şi totodată şi-a transformat şi lovitura de la 11 metri.

„Dacă eram eu portar și încasam patru goluri din patru șuturi (n.r – ale lui Mbappe), nici măcar nu mai apăream la parada și nici nu luam în mână păpușa cu chipul lui Mbappe.

Când noi am fost de două ori campioni ai Americii de Sud nu ne plimbam cu poze cu Messi sau ceva de genul acesta. Cine sunt eu să râd de Messi? Cine e Dibu Martinez? Cine e el să râdă de Mbappe?”, a declarat Pinilla, citat de ole.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și