Închide meniul

CM 2022 | Emiliano Martinez, „săgeți” către Kylian Mbappe, înainte de Argentina – Franța: „Nu știe destule despre fotbal! E greu să aibă o opinie!”

Cosmin Olteanu Publicat: 17 decembrie 2022, 16:40

Reclamă
CM 2022 | Emiliano Martinez, săgeți” către Kylian Mbappe, înainte de Argentina – Franța: Nu știe destule despre fotbal! E greu să aibă o opinie!”

Emiliano Martinez, „săgeți” către Kylian Mbappe, înainte de Argentina - Franța

Kylian Mbappe, în timpul unui meci/hepta

Emiliano Martinez a lansat „săgeți” către Kylian Mbappe, înainte de partida Argentina – Franța, din finala Campionatului Mondial 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina – Franța va avea loc duminică, de la ora 17:00.

Emiliano Martinez, „săgeți” către Kylian Mbappe, înainte de Argentina – Franța

Emiliano Martinez a vorbit despre o declarație mai veche a lui Kylian Mbappe, în care jucătorul francez spunea că, în Europa, fotbalul este mai avansat decât în America de Sud.

Portarul Argentinei consideră că Mbappe „nu știe destule despre fotbal”, motiv pentru care nu poate avea o opinie.

„E greu pentru el să aibă o opinie, pentru că nu știe destule despre fotbal, nu a jucat niciodată în America de Sud. Dacă nu ai parte de experiența asta, nu ai cum să comentezi.

Reclamă
Reclamă 4

Dar nu e nimic. Ei știu că suntem o echipă de talie mondială și ne respectă pentru asta”, a declarat Martinez, potrivit footmercato.net.

Declarația lui Kylian Mbappe

Avantajul pe care noi îl avem aici, în Europa, este că jucăm multe meciuri cu ritm foarte ridicat. Când ajungem la Cupa Mondială, suntem pregătiți.

Argentina și Brazilia nu au așa ceva. În America de Sud, fotbalul nu este la fel de avansat precum în Europa și de aceea ultimele Cupe Mondiale au fost câștigate de europeni”, spunea Kylian Mbappe.

Reclamă

Mario Kempes, despre finala Argentina – Franța

Mario Kempes, fostul mare fotbalist argentinian, se așteaptă la un meci bun din partea Argentinei și Franței. Acesta susține că echipa, care va comite cele mai puține greșeli, va termina învingătoare.

„Este dificil de spus care este echipa mai bună. Într-o finală, este un procent de 50 la 50. Faptul că Argentina a jucat din ce în ce mai bine, nu mai contează. Scaloni a găsit echipa ideală, cea care are tot ce o echipă naţională trebuie să aibă. El a găsit în Enzo Fernandez şi în Julian Alvarez revelaţiile care apar la o Cupă Mondială.

Nu există o favorită în această ecuaţie, nu este 60-40. Eu cred că ambele echipe ne vor oferi un meci bun. pentru că ele menţin balonul, ele sunt minuţioase şi se apără bine. Cel care va comite cele mai puţine erori va ridica Cupa”, a spus Mario Kempes, potrivit AFP.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și