Închide meniul

Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”

Alex Masgras Publicat: 9 mai 2024, 22:41

Reclamă
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă

Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: "Am pus presiune maximă"

Emmanuel Macron şi Kylian Mbappe / Hepta

Emmanuel Macron a făcut un anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe. Starul lui PSG va pleca de pe Parc des Princes la finalul acestui sezon, după ce a anunţat că nu îşi prelungeşte contractul cu campioana din Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii ani, viitorul lui Kylian Mbappe a fost unul dintre cele mai discutate subiecte din fotbal. Real Madrid este dată de mulţi viitoarea echipă a starului de 25 de ani.

Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”

Tot Real Madrid se numără printre cluburile care au anunţat că nu îşi va lăsa jucătorii să evolueze la Jocurile Olimpice de la Paris, din perioada 26 iulie – 11 august.

Kylian Mbappe este unul dintre jucătorii care vor să evolueze la turneul olimpic din această vară, mai ales că se dispută la Paris. Pentru ca Mbappe să fie prezent la Jocurile Olimpice, Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, a pus presiune pe clubul la care se presupune că va ajunge starul de 25 de ani în această vară, fără să îl menţioneze:

„Am pus presiune maximă asupra clubului despre care se spune că va fi următorul din cariera lui Mbappe”, a spus Emmanuel Macron, preşedintele Franţei, potrivit marca.com.

Reclamă

Emmanuel Macron a spus însă că toate aceste lucruri trebuie luate pas cu pas, iar francezii trebuie să se concentreze mai întâi asupra Campionatului European. Mai mult, Macron aşteaptă ca Franţa să se impună, mai ales că ultimul act se va disputa chiar pe 14 iulie:

„Trebuie să le luăm pe rând. Mai întâi este EURO 2024, după care este 14 iulie (n.r. ziua finalei şi ziua naţională a Franţei). Trebuie să câştige”, a mai spus Macron.

Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor

Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Kylian Mbappe n-a mai suportat şi a plecat în mijlocul interviului, după eliminarea celor de la PSG în semifinalele Ligii Campionilor. Campioana Franţei a pierdut ambele meciuri cu acelaşi scor: 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

PSG a trimis de 6 ori în bară în dubla cu Borussia Dortmund, dar nu a reuşit să înscrie. Starul francez va pleca la finalul acestui sezon de la PSG, iar cea mai probabilă destinaţie va fi Real Madrid. De altfel, Kylian Mbappe a plecat în mijlocul interviului în momentul în care a fost întrebat dacă va ţine cu Real Madrid în returul cu Bayern Munchen.

”Este un proces îndelungat să câștigi UEFA Champions League, iar eu sunt sigur că PSG nu este departe de acest lucru. Suntem triști în această seară, suntem dezamăgiți. Nu am fost aroganţi deloc. Dacă noi nu suntem convinşi că putem câştiga, atunci cine o va face? Nimeni. Nu este problema că am tratat de sus adversarul, acesta este forbalul. Vom continua să muncim şi vom încerca să câştigăm Liga Campionilor”, a spus Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și