Închide meniul

Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2024, 8:39 / Actualizat: 8 mai 2024, 10:06

Reclamă
Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG

Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor

Profimedia

Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Kylian Mbappe n-a mai suportat şi a plecat în mijlocul interviului, după eliminarea celor de la PSG în semifinalele Ligii Campionilor. Campioana Franţei a pierdut ambele meciuri cu acelaşi scor: 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a trimis de 6 ori în bară în dubla cu Borussia Dortmund, dar nu a reuşit să înscrie. Starul francez va pleca la finalul acestui sezon de la PSG, iar cea mai probabilă destinaţie va fi Real Madrid. De altfel, Kylian Mbappe a plecat în mijlocul interviului în momentul în care a fost întrebat dacă va ţine cu Real Madrid în returul cu Bayern Munchen.

Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor

”Este un proces îndelungat să câștigi UEFA Champions League, iar eu sunt sigur că PSG nu este departe de acest lucru. Suntem triști în această seară, suntem dezamăgiți. Nu am fost aroganţi deloc. Dacă noi nu suntem convinşi că putem câştiga, atunci cine o va face? Nimeni. Nu este problema că am tratat de sus adversarul, acesta este forbalul. Vom continua să muncim şi vom încerca să câştigăm Liga Campionilor”, a spus Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor.

În schimb, antrenorul celor de la Dortmund a fost în culmea fericirii. „Este aproape ireal. Cred că, în marea schemă a lucrurilor, am meritat să ajungem în finală. Am venit aici pentru a ne confrunta cu o echipă care are atât de multe calităţi. Ne-am calificat datorită muncii în echipă, dar şi cu un pic de noroc. Sunt foarte mândru de echipa mea, de staff-ul meu şi de întregul club„, a spus Terzic, conform news.ro.

El a menţionat că a crezut în calificare. „După optimile cu Eindhoven, ne-am spus că drumul spre Wembley este destul de scurt. Se vede în bucuria noastră, dar ne va lua puţin timp să realizăm acest lucru. Sezonul trecut, am sperat să trăim astfel de momente (Dortmund a pierdut titlul de campioană a Germaniei pe teren propriu în ultima etapă) pe propriul stadion. Fanii noştri au fost acolo pentru a ne susţine după meci. Am făcut totul împreună! Este recunoştinţă pură, este bucurie pură şi o mândrie extremă”.

Reclamă

Formaţia Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Paris Saint-Germain, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. Borussia s-a impus şi în tur, tot cu scorul de 1-0.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 LIVE VIDEOCrawley – Crewe 1-0, în AntenaPLAY. Finala play-off-ului de promovare în League One 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și