Închide meniul

Emmanuel Yeboah, prima reacție după ce a semnat cu Brøndby IF. Ce a spus atacantul din Ghana despre noua aventură

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 17:53

Reclamă
Emmanuel Yeboah, prima reacție după ce a semnat cu Brøndby IF. Ce a spus atacantul din Ghana despre noua aventură

Emmanuel Yeboah, prima reacție după ce a semnat cu Brøndby IF

Emmanuel Yeboah, în tricoul lui Brøndby IF / Twitter Brøndby IF

Emmanuel Yeboah, prima reacție după ce a semnat cu Brøndby IF. Oficialii clubului din Danemarca i-au luat un interviu fostului jucător de la CFR Cluj. Acesta s-a arătat fericit că a semnat cu Brøndby și a declarat că abia așteaptă să debuteze pentru noua sa echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul din Ghana a fost vândut de CFR Cluj, pentru suma de 1,8 milioane de euro, în această perioadă de mercato. Acesta a ajuns în Gruia în anul 2022, mai exact în luna martie, atunci când a fost transferat de la echipa din țara sa natală, Young Apostles.

Emmanuel Yeboah, prima reacție după ce a semnat cu Brøndby IF. Atacantul este gata să se impună la noua sa echipă

După ce transferul său a fost oficializat de către oficlalii lui Brøndby IF, Emmanuel Yeboah a oferit un scurt interviu în care a vorbit despre noua sa aventură. Acesta s-a declarat nerăbdător să debuteze în tricoul danezlilor, dar a vorbit și despre ambițiile sale la noua echipă.

„Sunt foarte fericit că această schimbare a avut loc şi abia aştept să reprezint Brøndby IF. Ambiţia mea este să intru şi să concurez şi, bineînţeles, să devin un fotbalist şi mai bun.

Împreună cred că, ca echipă, putem realiza lucruri grozave împreună. Ca tip de jucător, sunt muncitor, activ şi lupt pentru echipa mea, iar ca persoană sunt ambiţioasă şi curioasă să învăţ despre tot ce este între cer şi pământ.

Reclamă

Aşadar, aştept cu nerăbdare să-mi cunosc bine colegii de echipă şi staff-ul de antrenori, apoi abia aştept să intru pe teren şi să joc în faţa fanilor”, a spus atacantul, potrivit site-ului oficial al celor de la Brøndby.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Yeboah a adunat 53 de partide pentru fosta campioană a României. În cadrul acestor meciuri a marcat 5 goluri și a oferit 3 pase de gol. În momentul de față este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Un moment important al carierei fotbalistului, care se află abia la început, a fost participarea la Cupa Africii pe Națiuni U23. Jucătorul de 20 de ani a impresionat în cele 3 meciuri din faza grupelor și a reușit să marcheze de 3 ori și să ofere o pasă decisivă.

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah. Echipa lui Andrea Mandorlini a făcut anunţul oficial pe reţelele de socializare, chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Cluj.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Brøndby IF au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah. Venit la clubul nostru la începutul anului trecut, Yeboah și-a demonstrat, în scurt timp, calitățile ofensive, evoluând pentru Academia CFR și pentru echipa secundă. În doar câteva luni, în iulie 2022, atacantul a făcut pasul la echipa mare și a avut o evoluție constantă, devenind rapid un jucător important pentru CFR Cluj. În tricoul alb-vișiniu, Yeboah a bifat 53 de meciuri și a fost autorul a 5 goluri. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la echipa noastră și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a transmis CFR Cluj pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și