Închide meniul
NEWS ALERT

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah! Atacantul a fost prezentat oficial de noua echipă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 august 2023, 18:24

Reclamă
CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah! Atacantul a fost prezentat oficial de noua echipă

Emmanuel Yeboah a semnat cu Brondby

Facebook Brondby

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah. Echipa lui Andrea Mandorlini a făcut anunţul oficial pe reţelele de socializare, chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emmanuel Yeboah a plecat la Brøndby IF. Yeboah a mai fost la un pas să se transfere şi la Slavia Praga, dar mutarea a picat din cauza unor probleme medicale. Conform digisport.ro, CFR Cluj a încasat 3 milioane de euro pentru atacantul african.

CFR Cluj l-a vândut pe Emmanuel Yeboah

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Brøndby IF au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah. Venit la clubul nostru la începutul anului trecut, Yeboah și-a demonstrat, în scurt timp, calitățile ofensive, evoluând pentru Academia CFR și pentru echipa secundă. În doar câteva luni, în iulie 2022, atacantul a făcut pasul la echipa mare și a avut o evoluție constantă, devenind rapid un jucător important pentru CFR Cluj. În tricoul alb-vișiniu, Yeboah a bifat 53 de meciuri și a fost autorul a 5 goluri. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la echipa noastră și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a transmis CFR Cluj pe reţelele de socializare.

Emmanuel Yeboah, lăudat de o legendă a Ghanei. „Ador pasiunea și calitatea lui”

Emmanuel Yeboah a fost lăudat de o legendă a Ghanei. Este vorba despre Asamoah Gyan, cel mai bun marcator din istoria echipei naționale din Ghana.

Fostul jucător de la CFR Cluj l-a impresionat pe Asamoah Gyan. Emmanuel Yeboah a jucat într-un meci amical al Ghanei U23, împotriva echipei egiptene Zamalek SC. Ghanezii s-au impus cu scorul de 4-1, iar Yeboah a marcat 3 goluri. Evoluția sa i-a atras atenția lui Asamoah Gyan, care l-a lăudat, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Reclamă

„Abia aștept să îl văd pe Emmanuel Yeboah pe scena principală. Ador pasiunea și calitatea lui de a învăța tot timpul. Nu sunt surprins că a marcat trei goluri la debutul său în echipa națională. Îi urez lui și întregii echipe mult succes. Și eu am început tot de la Meteors (n.r – echipa U23 a Ghanei). Hai, Ghana!”, a postat fostul fotbalist, pe Twitter.

Fostul atacant de la CFR Cluj i-a răspuns rapid legendei, fiind impresionat de mesajul acestuia.

„Mulțumesc, rege! Apreciez dragostea și susținerea ta, rege. Îți promit că te voi face mândru, ca de obicei”, a fost răspunsul lui Yeboah.

Reclamă 4 / 0/3

Asamoah Gyan s-a retras recent din fotbal, la vârsta de 37 de ani. Acesta este cel mai bun marcator din istoria Ghanei, cu 51 de goluri marcate în 109 apariții. La nivelul prezențelor în prima reprezentativă este depășit doar de Andre Ayew.

Alături de echipa națională a Ghanei a participat la trei ediții de Cupă Mondială, în 2006, 2010 și 2014. În cadrul turneelor finale a reușit să marcheze de 6 ori în 11 partide. Acesta deține și recordul pentru cele mai multe goluri marcate pentru Ghana, la Cupa Mondială.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și