Închide meniul

”Era Xavi” a început la FC Barcelona! Revoluție pe Camp Nou: ”Când faci egal sau pierzi e înmormântare! Vor fi consecințe” Ce mesaj i-a transmis Lionel Messi și de ce nu vrea să fie comparat cu Pep Guardiola

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 15:32

”Era Xavi” a început la FC Barcelona! Revoluție pe Camp Nou: ”Când faci egal sau pierzi e înmormântare! Vor fi consecințe” Ce mesaj i-a transmis Lionel Messi și de ce nu vrea să fie comparat cu Pep Guardiola

”Era Xavi” a început la FC Barcelona

Profimedia

”Era Xavi” a început la FC Barcelona

Xavi vrea să facă revoluție pe Camp Nou. FC Barcelona traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului, iar legenda catalanilor știe ce trebuie făcut pentru ca rezultatele să apară din nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Pentru a avea succes trebuie să lucrăm în grup. Voi încerca să îi conving pe jucători că aceasta este cea mai bună metodă de a avea rezultate. Intenția mea este să jucăm foarte bine. De acolo vor apărea și rezultatele. Cand faci egal sau pierzi e înmormântare! Vor fi consecințe

E clar că suntem îngrijorați. Trebuie disciplină și să depistăm problemele pentru a găsi soluții. Trebuie să vorbim cu președintele. Jucătorii au nevoie de recuperare. La fel ca în alte domenii, trebuie ordine și reguli. Când le ai, totul merge bine. Este dificil să fii jucător la Barcelona.

Ne gândim deja la meciul cu Espanyol. Avem derby și vreau să îl câștigăm. Am învățat de la toată lumea. Erau vremuri când eram și eu pe bancă și am reținut ce mi-au sups antrenorii. Sunt norocos pentru că am avut ce învăța de la ei. Astfel, am o idee despre ce să îi învăț și eu. Messi mi-a trimis un mesaj și mi-a urat baftă.

(n.r. despre comparația cu Pep Guardiola) Este rezultatul muncii sale. Este un model pentru mine, cel mai bun din lume. Orice comparație cu el nu este benefică pentru mine. Știu unde sunt, trebuie să ne dorim mai mult, iar rezultatele vor apărea”, a transmis Xavi la conferința de prezentare pe Camp Nou.

Reclamă
Citește și:

Xavi Hernandez a fost prezentat oficial de FC Barcelona

Xavi Hernandez a fost prezentat oficial de FC Barcelona. Legenda catalanilor s-a despărțit de Al Sadd pentru a veni antrenor la clubul la care a scris istorie.

Xavi Hernandez îl înlocuiește pe banca Barcelonei pe Ronald Koeman, cel care a fost demis în urma rezultatelor dezastruoase din acest sezon. Xavi a avut parte de o prezentare fastuoasă la Barcelona.

Conducerea Barcelonei l-a așteptat cu pe Xavi pe gazonul de pe Camp Nou cu tricoul pe care Xavi l-a purtat pe vremea când juca. Câteva mii de fani au venit pe Camp Nou pentru a-l aclama pe noul antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

Xavi a revenit după 6 ani la FC Barcelona, de această dată ca antrenor. 767 de partide și 25 de trofee au revenit pe ”Camp Nou”. În decurs de 17 sezoane a obținut opt trofee de campion, patru Ligi ale Campionilor, două Cupe ale Spaniei, șase Supercupe ale patriei lui Cervantes, două Supercupe ale Europei și două Mondialuri ale Cluburilor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și