Închide meniul

Eran Zahavi a trecut prin momente de groază! Hoţii i-au sechestrat soţia şi cei trei copii: "Eram neputincioşi!" Vedeta lui PSV a urmărit live jaful

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2021, 19:47 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:28

Eran Zahavi a trecut prin momente de groază! Hoţii i-au sechestrat soţia şi cei trei copii: "Eram neputincioşi!" Vedeta lui PSV a urmărit live jaful

profimediaimages.ro

Eran Zahavi a trecut prin momente de groază! Hoţii i-au spart casa şi i-au sechestrat soţia

  • Eran Zahavi a trecut prin momente cumplite
  • Hoţii i-au spart casa şi i-au sechestrat familia

Totul s-a petrecut înaintea meciului cu WIllem II. Soţia lui Zahavi a fost atacată şi sechestrată chiar în casa familiei. Aceasta se afla acasă alături de cei trei copii, un băiat de 8 ani şi gemenii de 5 ani. Hoţii au ameninţat-o pe femeie cu o armă şi au obligat-o să îl sune pe atacant pentru a afla unde se află banii şi bunurile în casă, informează Netherlandsnewslive.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a vorbit în ebraică, coechipierii lui Zahavi şi-au dat seama că ceva nu este în regulă. Tonul l-a dat de gol pe internaţionalul israelian. Acesta a părăit imediat autocarul şi s-a îndreptat spre casă. Poliţia a raportat că nimeni nu a fost rănit, chiar dacă soţia sa şi copiii au fost legaţi. La scurt timp după jaf, poliţia din Olanda a trimis un elicopter pentru a îi găsi pe hoţi. 

Jucătorii lui PSV au văzut momentele de groază live

Jucătorii lui PSV au fost şocaţi de ceea ce i s-a întâmplat lui Zahavi. Fotbaliştii au putut vedea momentele de groază live, în autocar. Aceştia i-au dedicat victoria cu WIllem II, scor 2-0.

Reclamă

"Eram foarte supăraţi şi ne simţeam nepuntincioşi. Este incredibil că s-a intâmplat aşa ceva. Puteam să vedem ce se întmâplă live. Am încercat să câştigăm meciul pentru el. Sperăm că totul va fi bine", a declarat Denzel Dumfries, căpitanul lui PSV.

"Nu a fost uşor, dar ştiam că trebuie să câştigă pentru el. Când a plecat, ne-a spus că trebuie să ne concentrăm. Antrenorul ne-a spus că nimeni nu a fost rănit. Am primit o motivaţie în plus", a spus şi Philipp Max, fundaşul roş-albilor.

Reclamă

Marquinhos, momente cumplite. Tatăl lui a fost agresat de hoţi. Fiicele fotbalistului, sechestrate în timpul jafului

Şi Marquinhos, vedeta lui PSG, a trecut printr-un moment extrem de dificil. Brazilianul a fost jefuit în timpul meciului cu Nantes de luna trecută. Hoţii au fost violenţi şi i-au sechestrat tatăl, Marcos, în vârstă de 52 de ani, şi cele două fiice.

Jaful a durat 40 de minute. Anchetatorii cred că hoţii au greşit locuinţa. Ei ar fi vrut să intre în casa lui Marquinhos, nu în cea a părinţilor, care este situată în apropiere.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1
Liga Campionilor • 20 feb., 23:55
Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano
Familia lui Lionel Messi, jefuită în plină stradă
Extra • 23 nov., 12:42
FOTO
Familia lui Lionel Messi, jefuită în plină stradă! Agresorii au deschis focul şi au furat două sacoşe cu bani
Israel - România LIVE TEXT
Extra • 18 nov., 22:04
Început de coşmar de meci pentru România! Israel a marcat după doar 99 de secunde
Golgheterul Israelului, mesaj de luptă înaintea confruntării cu România
Echipa naţională • 16 nov., 14:36
Golgheterul Israelului, mesaj de luptă înaintea confruntării cu România: „Sunt sigur că vom reuși!”