Închide meniul

Eric Bicfalvi nu vine la CFR Cluj! Dorit de campioană, mijlocașul va continua să joace în Rusia: „E respectat acolo!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2022, 8:55

Eric Bicfalvi nu vine la CFR Cluj! Dorit de campioană, mijlocașul va continua să joace în Rusia: „E respectat acolo!

Ce a declarat antrenorul lui Ural, despre un posibil transfer al lui Eric Bicfalvi

Eric Bicfalvi, în timpul unei partide pentru Ural- Profimedia

Eric Bicfalvi nu va merge la CFR Cluj. Cristi Balaj, președintele campioanei, a dezvăluit că au existat „discuții firave” cu mijlocașul român de la FC Ural, care în cele din urmă nu s-au materializat. Prin urmare, fostul jucător de la FCSB va continua să evolueze în Rusia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă s-a tot vorbit despre interesul lui CFR Cluj pentru Eric Bicfalvi, mijlocașul român care face furori în campionatul Rusiei.

Eric Bicfalvi nu merge la CFR Cluj! Mijlocașul român va continua în Rusia

Cristi Balaj a lămurit zvonurile respective, spunând că mijlocașul de 34 de ani a ales să continue în Rusia, acolo unde „este respectat”.

Bicfalvi câștigă 600.000 euro pe sezon la FC Ural, unde mai are contract până în 2024.

„Au fost simple discuții. Bicfalvi este foarte mulțumit de modul în care cei din club se comportă față de el. Apreciază tot ce există din punct de vedere sportiv în zona respectivă. Nu ar avea motive, cu excepția acestui război, să vină și să joace în România. Este foarte greu să-l convingem să vină aici. Din acest motiv nici nu am insistat. Recunoaștem că au fost discuții firave.

Reclamă

Nu știu dacă CFR și-ar fi permis salariul lui, depinde, n-am ajuns să discutăm de bani. Are un contract mare acolo și este foarte mulțumit de ceea ce i se oferă. El este respectat acolo. Nu sunt surprins că a decis să rămână în Rusia. El a fost corect față de cei de acolo, îl înțeleg că a decis să nu plece”, a spus Cristi Balaj, pentru playsport.ro.

Ce a declarat antrenorul lui Ural, despre situaţia lui Eric Bicfalvi

Pe lângă salariul uriaș al lui Bicfalvi, CFR Cluj ar fi trebuit să achite și o sumă de transfer de 2 milioane de euro, potrivit sport.ro.

Eric Bicfalvi este un jucător esenţial la FC Ural, fiind căpitanul echipei. Totodată, acesta este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din cadrul echipei, care are un buget anual de 35 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul lui Ural nu este îngrijorat în privinţa unei eventuale despărţiri de Eric Bicfalvi. Acesta este sigur că se va putea baza pe serviciile jucătorului şi în sezonul viitor.

„Nu căutăm un înlocuitor pentru Bicfalvi. Nu e vârf, dar a înscris zece goluri, depăşindu-şi recordul personal la Ural. Are salariu bun, e lider în vestiar. Când nu joacă, echipa suferă. Iar el a spus în mod repetat că se simte minunat la Ekaterinburg”, a declarat Igor Shalimov, citat de Match TV.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și