Închide meniul

Ce a declarat antrenorul lui Ural, despre un posibil transfer al lui Eric Bicfalvi. Mijlocaşul este dorit de CFR Cluj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2022, 15:54

Ce a declarat antrenorul lui Ural, despre un posibil transfer al lui Eric Bicfalvi. Mijlocaşul este dorit de CFR Cluj

Ce a declarat antrenorul lui Ural, despre un posibil transfer al lui Eric Bicfalvi

Eric Bicfalvi, în timpul unei partide pentru Ural- Profimedia

Eric Bicfalvi este dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, de la FC Ural. Transferul are şanse mici de reuşită, deoarece jucătorul are o clauză greu de plătit de oficialii ardelenilor. Bicfalvi se află sub contract în Rusia până în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Ural este liniştit în privinţa situaţiei lui Eric Bicfalvi, şi este sigur că nu-l poate pierde în această perioadă de mercato. Totodată, antrenorul îl consideră pe Bicfalvi unul dintre liderii echipei sale, pentru care a marcat 10 goluri.

Ce a declarat antrenorul lui Ural, despre situaţia lui Eric Bicfalvi

Antrenorul lui Ural nu este îngrijorat în privinţa unei eventuale despărţiri de Eric Bicfalvi. Acesta este sigur că se va putea baza pe serviciile jucătorului şi în sezonul viitor.

„Nu căutăm un înlocuitor pentru Bicfalvi. Nu e vârf, dar a înscris zece goluri, depăşindu-şi recordul personal la Ural. Are salariu bun, e lider în vestiar. Când nu joacă, echipa suferă. Iar el a spus în mod repetat că se simte minunat la Ekaterinburg”, a declarat Igor Shalimov, citat de Match TV.

Eric Bicfalvi este un adevărat lider la FC Ural, pentru care evoluează din 2017. Românul mai are contract cu ruşii până în 2023.

Reclamă

Clauza care îl ţine pe Eric Bicfalvi în Rusia

Eric Bicfalvi se află în atenţia campionilor de la CFR Cluj. Dan Petrescu vrea să-şi întărească echipa cu un jucător polivalent, care în Rusia a fost folosit pe postul de închizător, mijlocaş central, mijlocaş ofensiv şi atacant.

Eric Bicfalvi este un jucător esenţial la FC Ural, fiind căpitanul echipei. Totodată, acesta este unul dintre cei mai bine plătiţi jucători din cadrul echipei, care are un buget anual de 35 de milioane de euro.

Transferul lui Eric Bicfalvi este greu de realizat, din cauza sumei de transfer mult prea mari cerute de FC Ural. Ruşii cer în schimbul românului 2 milioane de euro, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Eric Bicfalvi a ratat naționala din cauza războiului

De altfel, Bicfalvi s-a aflat și în lotul lărgit anunțat de selecționer. Din informațiile AS.ro, selecționerul era decis să îl readucă pe Bicfalvi la națională, ținând cont de evoluțiile pe care le-a avut acesta în Rusia! Din câte se pare, Edi Iordănescu s-a răzgândit în privința jucătorului de 34 de ani din cauza războiul care are loc în Ucraina.

Cotat la 1.000.000 de euro, Bicfalvi a ajuns în Rusia în urmă cu șase ani. Acesta a fost luat de Tom Tomsk, de la Dinamo. După numai un sezon a ajuns la Ural, echipă pentru care evoluează și azi. Trebuie spus că Bicfalvi se numără printre jucătorii care au refuzat să plece din Rusia, în momentul în care Vladimir Putin a început invazia în Ucraina.

Jefte Betancor s-a transferat la CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat cursa cu FCSB pentru semnătura lui Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul precedent. Gigi Becali se afla pe urmele ibericului, însă Dan Petrescu l-a convins să vină în Gruia.

„Cluburile CFR 1907 Cluj și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Jefté Betancor în Gruia! Fotbalistul de 28 de ani a evoluat în sezonul precedent pentru Farul Constanța, fiind golgheterul echipei, dar și cel de-al doilea marcator al Ligii 1 cu 16 goluri înscrise în 35 de meciuri! Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!„, a anunţat CFR Cluj.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și