Închide meniul

Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025

Alex Masgras Publicat: 13 octombrie 2024, 16:42

Reclamă
Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba verii 2025

Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă "bomba" verii 2025

Erling Haaland, în timpul unui meci / Profimedia

Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City. Atacantul norvegian s-a dovedit a fi o adevărată maşinărie de goluri şi la echipa antrenată de Pep Guardiola, acolo unde a reuşit deja să cucerească de două ori titlul în Premier League, dar şi trofeul UEFA Champions League în 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Semnele de întrebare legate de viitorul lui Pep Guardiola la echipă îşi pot lăsa amprenta serios asupra viitorului „cetăţenilor”, în condiţiile în care presa din Spania anunţă că Haaland este decis să înceapă o nouă provocare, în La Liga.

Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025

Potrivit elnacional.cat, prioritatea lui Erling Haaland în acest moment este să ajungă în Spania, acolo unde ar avea posibilitatea de a-şi dezvolta cariera şi mai mult.

Real Madrid şi Barcelona se numără printre cluburile care sunt foarte atente la tot ce ţine de Erling Haaland. Florentino Perez, preşedintele echipei de pe Santiago Bernabeu, ar visa să formeze o pereche letală în atacul madrilenilor, Mbappe – Haaland. În ceea ce îl priveşte pe Joan Laporta, preşedintele catalanilor, acesta speră ca proiectul pe care îl propune echipa sa să îl ajute să îl atragă pe norvegian pe Camp Nou, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul de mai mulţi ani. Mai mult, Deco, directorul sportiv al catalanilor, caută modalităţi prin care Haaland ar putea ajunge la Barcelona.

Nu doar Real Madrid şi Barcelona sunt interesate de serviciile lui Erling Haaland. PSG este un alt club care îl admiră pe norvegian şi şi-ar dori să semneze cu acesta, în condiţiile în care parizienii conturează un nou proiect pentru a aduce trofeul Champions League pe Parc des Princes, mai ales după ce era Kylian Mbappe s-a încheiat, fără succes pe plan european.

Reclamă
Reclamă

În ciuda dorinţei uriaşe a celor de la PSG de a-l aduce pe Erling Haaland, elnacional.cat susţine că norvegianul a scos deja din calcul varianta Paris, chiar dacă, din punct de vedere financiar, campioana din Ligue 1 se poate bate fără probleme cu cei doi granzi din Spania.

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş stabilit, la doar 24 de ani

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat o „dublă” în duelul dintre Norvegia şi Slovenia, din Liga Naţiunilor. Atacantul de la Manchester City a devenit golgheterul all-time al naţionalei sale.

Erling Haaland l-a depăşit pe Jørgen Juve, un fotbalist legendar al Norvegiei. Acesta a marcat 33 de goluri pentru echipa naţională, în timp ce atacantul lui Pep Guardiola a ajuns la borna de 34 de goluri marcate.

Reclamă

Erling Haaland a deschis scorul în minutul şapte. Atacantul norvegian a punctat din pasa lui Nusa. Acesta a şutat puternic de la mai bine de 20 de metri de poartă, iar Jan Oblak a respins. Vârful lui Manchester City a fost pe fază şi a împins balonul în poartă.

Acesta a fost al 33-lea gol marcat în tricoul naţionalei de către Erling Haaland, care mai are în cont şi trei pase decisive. Atacantul de 24 de ani a ajuns la aceste cifre remarcabile, după doar 36 de meciuri jucate pentru Norvegia. Atacantul lui Pep Guardiola a reuşit „dubla” în minutul 62 şi a ajuns la 34 de goluri la echipa naţională.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:20

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a înscris din pasa superbă a lui Angel Gomes

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

18:42

Lamine Yamal s-a accidentat la echipa naţională şi a părăsit cantonamentul Spaniei! Primul verdict dat de medici

18:19

FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?”

18:03

VIDEOCalgary Flames nu l-a uitat pe Johnny Gaudreau! Momente emoţionante în memoria fostului număr 13

17:53

Transfer uriaş propus lui Gigi Becali de la o rivală din Liga 1: „Ar trebui să plătească cel puţin 2.000.000 de euro!”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și