Închide meniul

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş stabilit, la doar 24 de ani

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2024, 22:54

Reclamă
Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş stabilit, la doar 24 de ani

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia

Erling Haaland, în timpul unui meci pentru Norvegia/ Profimedia

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat o „dublă” în duelul dintre Norvegia şi Slovenia, din Liga Naţiunilor. Atacantul de la Manchester City a devenit golgheterul all-time al naţionalei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland l-a depăşit pe Jørgen Juve, un fotbalist legendar al Norvegiei. Acesta a marcat 33 de goluri pentru echipa naţională, în timp ce atacantul lui Pep Guardiola a ajuns la borna de 34 de goluri marcate.

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia

Erling Haaland a deschis scorul în minutul şapte. Atacantul norvegian a punctat din pasa lui Nusa. Acesta a şutat puternic de la mai bine de 20 de metri de poartă, iar Jan Oblak a respins. Vârful lui Manchester City a fost pe fază şi a împins balonul în poartă.

Acesta a fost al 33-lea gol marcat în tricoul naţionalei de către Erling Haaland, care mai are în cont şi trei pase decisive. Atacantul de 24 de ani a ajuns la aceste cifre remarcabile, după doar 36 de meciuri jucate pentru Norvegia. Atacantul lui Pep Guardiola a reuşit „dubla” în minutul 62.

33 de goluri a reuşit să marcheze Jørgen Juve. Acesta a avut nevoie însă de 45 de meciuri la echipa naţională, pentru a ajunge la aceste cifre. Juve a decedat în 1983, la vârsta de 76 de ani.

Reclamă
Reclamă

Erling Haaland străluceşte în acest sezon. Căpitanul Norvegiei a reuşit să marcheze nu mai puţin de 15 goluri, în cele 17 meciuri jucate, atât la echipa naţională, cât şi la Manchester City.

Cel mai bine cotat jucător al lumii este lider în topul golgheterilor din Premier League, după şapte etape disputate. Erling Haaland a marcat zece goluri pentru Manchester City.

Norvegia era pe locul secund în grupa din Liga Naţiunilor, înaintea confruntării cu Slovenia. Naţionala lui Erling Haaland avea patru puncte, după victoria cu Austria şi remiza cu Kazakhstan.

Reclamă

Erling Haaland a ajuns la 100 de goluri pentru Manchester City

Erling Haaland a ajuns la 100 de goluri pentru Manchester City, după ce a marcat în meciul cu Arsenal! Atacantul din Norvegia a făcut spectacol în prima repriză a duelului din Premier League și a doborât o nouă bornă impresionantă.

Erling Haaland a deschis scorul în duelul Manchester City – Arsenal, în minutul 9. Atacantul a primit o pasă excelentă de la Savinho și l-a învins, fără probleme, pe Raya.

După această reușită, norvegianul a ajuns la borna de 100 de goluri marcate pentru Manchester City, în toate competițiile. Pentru a atinge acest număr, Haaland a avut nevoie doar de 105 meciuri în tricoul echipei lui Pep Guardiola.

Erling Haaland a ajuns la Manchester City în vara anului 2022, de la Borussia Dortmund, în schimbul sumei de 60 de milioane de euro.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii

23:30

EXCLUSIVCe obiectiv şi-a setat Mircea Lucescu la echipa naţională! Mihai Stoichiţă a dezvăluit totul: „Sigur îl va îndeplini!”

23:08

Charles Leclerc recunoaşte că l-a „urât” pe Carlos Sainz. Ferrari îşi ia adio de la spaniol după 4 ani de contract

23:05

Cine a fost Sir Stanley Matthews, primul câștigător al Balonului de Aur! Ce carieră a avut „Vrăjitorul Driblingurilor”

22:19

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor! „Dulăii” nu au avut nicio şansă în faţa lui Veszprem

22:05

Primele imagini cu „tricolorii” în Cipru: „Kalispera!” Mesajul transmis de Răzvan Burleanu pentru fani

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și