Închide meniul

Erling Haaland a „demolat-o” de unul singur pe Chelsea. Performanţa fabuloasă a starului norvegian

Publicat: 4 august 2024, 8:23

Reclamă
Erling Haaland a „demolat-o de unul singur pe Chelsea. Performanţa fabuloasă a starului norvegian

Erling Haaland a "demolat-o" de unul singur pe Chelsea. Performanţa fabuloasă a starului norvegian

Profimedia

Erling Haaland a „demolat-o” de unul singur pe Chelsea, într-un meci amical disputat în cadrul turneului din SUA. Starul norvegian al lui Manchester City pare într-o formă de vis înaintea startului noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland anunţă un nou de sezon de vis la Manchester City. Cu 12 zile înaintea starului noului sezon din Premier League, Haaland pare de neoprit. A reuşit un hat-trick de senzaţie în partida cu Chelsea, care s-a terminat cu scorul de 4-2 pentru echipa lui Pep Guardiola.

Erling Haaland a „demolat-o” de unul singur pe Chelsea. Hat-trick de senzaţie

Haaland a avut un start furios de meci. În doar 5 minute, Haaland a marcat de două ori în poarta londonezilor. Erling Haaland a mai marcat în minutul 56 şi a reuşit să îşi completeze încă un hat-trick în tricoul lui City.

Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City

Erling Haaland şi Pep Guardiola au ajuns la cifre uriaşe, după un nout titlu câştigat de Manchester City, în Premier League. În primele sale două sezoane pe Etihad, atacantul norvegian a devenit campion de două ori, alături de „cetăţeni”.

Erling Haaland a fost transferat de Manchester City în vara lui 2022, iar în primele două sezoane petrecute pe Etihad, s-a încununat de două ori campion în Premier League, iar în sezonul trecut a reuşit să câştige şi Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Erling Haaland a fost golgheter în Premier League atât în sezonul trecut, cât şi în stagiunea precedentă. În acest sezon, Haaland nu a avut rival în topul celor mai buni marcatori. Atacantul a marcat 27 de goluri, în cele 31 de meciuri jucate în campionat.

De cealaltă parte, Pep Guardiola şi-a trecut în cont al şaselea titlu în Premier League, toate cucerite alături de Manchester City. În total, managerul catalan a câştigat 12 titluri în cariera sa de antrenor. În cei opt ani petrecuţi pe Etihad, Pep Guardiola a câştigat nu mai puţin de 15 trofee. Titlul din acest sezon este cel de-al 38-lea trofeu din cariera sa impresionantă de manager.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:04

Stella Rutto a ratat calificarea în finală la 3.000 metri obstacole, de la Jocurile Olimpice 2024

11:50

CFR Cluj – U Cluj LIVE TEXT, 22:00! Derby spectaculos în Gruia. Dan Petrescu, rivalul lui Ioan Ovidiu Sabău. Echipele probabile

11:50

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber, asalt spre finală!

11:02

Dan Petrescu l-a auzit pe David Popovici şi a făcut o comparaţie crudă între România şi Ungaria: „Hai să spunem realitatea!”

10:48

„Această luptă este pentru demnitatea mea!” Imane Khelif, reacţie fermă după ce a câştigat o medalie la Jocurile Olimpice

10:07

Anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec în Liga 1: „Încercăm să îl aducem! Trebuie să bag mâna adânc în buzunar!”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat” 6 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”
Citește și