Închide meniul

Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 20:00

Reclamă
Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League

Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City

Erling Haaland şi Pep Guardiola/ Profimedia

Erling Haaland şi Pep Guardiola au ajuns la cifre uriaşe, după un nout titlu câştigat de Manchester City, în Premier League. În primele sale două sezoane pe Etihad, atacantul norvegian a devenit campion de două ori, alături de „cetăţeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a câştigat un nou titlu în Premier League, în ultima etapă a sezonului. Arsenal a încheiat pe locul secund în Premier League.

Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City

Erling Haaland a fost transferat de Manchester City în vara lui 2022, iar în primele două sezoane petrecute pe Etihad, s-a încununat de două ori campion în Premier League, iar în sezonul trecut a reuşit să câştige şi Champions League.

De asemenea, Erling Haaland a fost golgheter în Premier League atât în sezonul trecut, cât şi în stagiunea precedentă. În acest sezon, Haaland nu a avut rival în topul celor mai buni marcatori. Atacantul a marcat 27 de goluri, în cele 31 de meciuri jucate în campionat.

De cealaltă parte, Pep Guardiola şi-a trecut în cont al şaselea titlu în Premier League, toate cucerite alături de Manchester City. În total, managerul catalan a câştigat 12 titluri în cariera sa de antrenor.

Reclamă
Reclamă 4

În cei opt ani petrecuţi pe Etihad, Pep Guardiola a câştigat nu mai puţin de 15 trofee. Titlul din acest sezon este cel de-al 38-lea trofeu din cariera sa impresionantă de manager.

Manchester City avea nevoie de victorie, în ultima etapă a sezonului, pentru a se încununa campioană. „Cetăţenii” au învins-o pe West Ham, cu scorul de 3-1, şi au câştigat al optulea titlu din istorie.

Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial

Erling Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial. Echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona visează să-l transfere pe atacantul norvegian Erling Haaland de la formaţia engleză Manchester City în vara anului 2025, informează cotidianul El Mundo Deportivo.

Reclamă 4 / 0/3

FC Barcelona contează pentru următorul sezon pe serviciile polonezului Robert Lewandowski, care a refuzat un salariu de 100 de milioane de euro pe an din Arabia Saudită pentru a continua să joace la la nivel înalt alături de gruparea catalană.

Însă, pentru campania 2025-2026, Barca speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor prin aducerea unui atacant de mare valoare. Clubul catalan speră ca până atunci să-şi regleze problemele financiare, în condiţiile în care urmează să inaugureze noul stadion Camp Nou, pentru a dispune de banii necesari în vederea achiziţionarea unui jucător de nivelul lui Haaland, scrie agerpres.ro.

În plus, pentru realizarea acestui obiectiv, Barca mizează şi pe relaţia foarte bună dintre preşedintele său, Joan Laporta, şi impresara fotbalistului norvegian, Rafaela Pimenta, adaugă ziarul citat.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
20:27

VIDEOPromisiunea pe care Jose Mourinho le-a făcut-o fanilor lui Fenerbahce, la prezentarea oficială: „O responsabilitate uriaşă!”

20:20

Ons Jabeur s-a calificat în sferturile de finală la Roland Garros, acolo unde o va întâlni pe Coco Gauff!

20:13

Andrei Muntean, medalie de bronz la paralele, la Cupa Mondială Challenge de la Koper

19:58

Spadasina Emma Şonţ a câştigat medalia de bronz la Campionatele Europene U23

19:46

VIDEOSun Yingsha – Wang Manyu (13:30) şi Wang Chuqin – Fan Zhendong (14:30), finalele WTT Champions Chongqing, în direct în AntenaPLAY

19:33

Mircea Rednic a transferat de la FCU Craiova! Jucătorul dat afară de Adrian Mititelu s-a înţeles cu UTA

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 3 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și