Închide meniul

Erling Haaland a răbufnit după „dubla” cu Freiburg! Reproşuri la adresa Borussiei: „Au început să mă preseze”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 15 ianuarie 2022, 9:02

Erling Haaland a răbufnit după „dubla cu Freiburg! Reproşuri la adresa Borussiei: „Au început să mă preseze

Erling Haaland este unu dintre starurile fotbalului mondial

Profimedia

Real Madrid şi Barcelona sunt pe urmele noului star al fotbalului mondial, Erling Haaland. Norvegianul a făcut spectacol în ultimul meci din Bundesliga, apoi a făcut dezvăluiri despre ultimele discuţii în privinţa viitorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a răbufnit după „dubla” cu Freiburg!

Erling Haaland a reuşit o dublă în 5-1 cu Freiburg, iar la final a răbufnit la adresa celor din conducerea clubului. „În ultimele șase luni am decis să nu spun nimic din respect pentru Dortmund. Dar acum clubul a început să mă preseze să iau o decizie. Vreau doar să joc fotbal, dar ei mă presează să-mi decid viitorul”, a spus norvegianul la finalul meciului, conform marca.com.

Atacantul spune că-şi va decide viitorul în curând, până la finalul acestei luni. „Lucrurile vor începe să se întâmple. Am spus de la început că vreau doar să mă concentrez pe joc și astfel să dau cea mai bună versiune a mea. Nu vreau să am alte lucruri în minte. Dar acum că sunt sub presiune, este timpul să evaluez viitorul”, a mai spus Haaland.

Răspunsul conducerii Borussiei pentru norvegian

Şefii clubului au reacţionat imediat la dezvăluirile lui Erling Haaland. „Este o persoană spontană. Are voie să facă asta. Nu este nicio problemă cu Erling. Dar trebuie să înțeleagă și situația noastră. Nu putem aștepta până sfârșitul lunii mai”, a spus directorul general al Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke. Dortmund a solicitat o întâlnire cu tatăl jucătorului și cu agentul acestuia, Nino Raiola, pentru a vedea ce vrea norvegianul. 75 de milioane de euro e clauza de reziliere a fotbalistului dorit atât de granzii Spaniei, cât şi de marile echipe din Premier League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și