Închide meniul

Erling Haaland a reușit o performanță uluitoare! A egalat un record din 1970

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 13:37

Reclamă
Erling Haaland a reușit o performanță uluitoare! A egalat un record din 1970

Erling Haaland a reușit o performanță uluitoare

Erling Haaland a debutat la prima reprezentativă a Norvegiei în 2019 / Profimedia

Erling Haaland a reușit o performanță uluitoare. Starul celor de la Manchester City a egalat un record stabilit în anul 1970, după ultima partidă a echipei naționale din Norvegia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționata nordică s-a impus în partida cu Cipriu, scor 4-0, în preliminariile pentru Campionatul European din 2024, care va avea loc în Germania.

Erling Haaland a reușit o performanță uluitoare. A egalat recordul lui Gert Muller

După meciul cu Cipriu, în care a reușit să și marcheze o „dubșă”, Erling Haaland a egalat o performanță stabilită de marele Gert Muller, pentru echipa națională a Germaniei, în anul 1970.

Concret, starul norvegian a devenit primul jucător european, de la Muller încoace, care a reușit să marcheze 27 de goluri în primele 27 de partide jucate în tricoul echipei naționale.

Reclamă

Tot după partida cu Cipriu, Haaland a devenit și al doilea cel mai bun marcator din istoria echipei naționale a Norvegiei. Acesta -la depășit pe Einar Gundersen, care avea 26 de goluri înscrise.

Starul lui Manchester City nu se află la mare distanță de primul loc al acestui clasament. Poziția este ocupată, în momentul de față, de Jorgen Juve, care are 33 de goluri înscrise în tricoul selecționatei nordice.

Următoarea partidă pentru echipa națională din Norvegia este cu Spania, care va avea loc duminică, de la ora 21:45.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia luată de Manchester City pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland!

Potrivit mundodeportivo.com, care citează presa din Anglia, Manchester City îşi doreşte să îi reînnoiască contractul lui Erling Haaland în cel mai scurt timp. Pregăteşte o propunere valabilă până în 2028. Haaland ar urma să fie tentat cu un salariu mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent. Săptămânal, norvegianul primeşte 375.000 de lire sterline (n.r. 433.000 de euro).

Conducătorii campioanei Europei ar fi început deja discuţiile cu impresarul şi apropiaţii lui Erling Haaland. E de aşteptat să se ajungă rapid la un acord. Adus pentru 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, „Tunetul Nordului” a ajuns la o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Haaland traversează cea mai importantă „secetă” de goluri de când a fost transferat în Premier League. Atacantul de 23 de ani nu a marcat în ultimele patru meciuri ale lui City. În eşecul cu Arsenal nu a reuşit să trimită niciun şut pe spaţiul porţii „tunarilor”.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și