Închide meniul

Decizia luată de Manchester City pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland! „Cetăţenii” nu-şi asumă niciun risc

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 octombrie 2023, 11:27

Reclamă
Decizia luată de Manchester City pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland! „Cetăţenii nu-şi asumă niciun risc

Decizia luată de Manchester City pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland!

Pep Guardiola, lângă Erling Haaland / Profimedia Images

Manchester City face eforturi pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland (23 de ani). Şefii campioanei din Premier League încearcă să-i „betoneze” contractul starului norvegian care are 44 de goluri în 43 de meciuri din campionatul Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid îl are pe Haaland pe lista transferurilor şi aşteaptă o oportunitate pentru a-l aduce pe Santiago Bernabeu, în cazul în care nu va reuşi să îl convingă pe Kylian Mbappe. Pep Guardiola le-a transmis conducătorilor lui City să se asigure că starul norvegian nu va putea pleca.

Decizia luată de Manchester City pentru a o ţine pe Real Madrid departe de Erling Haaland!

Potrivit mundodeportivo.com, care citează presa din Anglia, Manchester City îşi doreşte să îi reînnoiască contractul lui Erling Haaland în cel mai scurt timp. Pregăteşte o propunere valabilă până în 2028. Haaland ar urma să fie tentat cu un salariu mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent. Săptămânal, norvegianul primeşte 375.000 de lire sterline (n.r. 433.000 de euro).

Conducătorii campioanei Europei ar fi început deja discuţiile cu impresarul şi apropiaţii lui Erling Haaland. E de aşteptat să se ajungă rapid la un acord. Adus pentru 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, „Tunetul Nordului” a ajuns la o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro.

Haaland traversează cea mai importantă „secetă” de goluri de când a fost transferat în Premier League. Atacantul de 23 de ani nu a marcat în ultimele patru meciuri ale lui City. În eşecul cu Arsenal nu a reuşit să trimită niciun şut pe spaţiul porţii „tunarilor”.

Reclamă

Pep Guardiola sare în apărarea lui Erling Haaland: „Criticați-mă pe mine, pe fundași, dar nu pe el”

Tehnicianul lui Manchester City a răspuns, în cadrul unei conferințe de presă, la o întrebare legată de starul norvegian legitimat la echipa pe care o pregătește.

Un jurnalist l-a întrebat pe antrenorul campioanei dacă este îngrijorat de faptul că Haaland nu este atât de eficient în actualul sezon. Chiar dacă inițial a răspuns ironic, Guardiola i-a luat apoi apărarea starului norvegian și i-a sfătuti pe jurnaliștii englezi să nu îl critice pe acesta.

Da, sunt îngrijorat, nu am putut să dorm din cauza asta. A avut ocazii foarte mari, putea să aibă până acum 14-15 goluri și ar fi fost acum aceeași discuție. Important e să aibă ocazii, să primească mingi.

Reclamă 4 / 0/3

Sfatul meu este să nu-l criticați pe Haaland. Criticați fundașii laterali, fundașii centrali, antrenorul, dar niciodată atacantul care marchează multe goluri. Va marca și veți ajunge în situația în care va trebui să vă prezentați scuzele.

Pentru Haaland este important să își găsească ritmul. A avut o perioadă dificilă, am fost în cantonament în Japonia și Coreea de Sud și nu a avut mult timp la dispoziție pentru a se antrena. A avut multe ocazii de a marca, iar asta înseamnă că jucăm bine”, a spus Pep Guardiola la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și