Închide meniul

Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid. Care este elementul cheie în realizarea transferului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 12:03

Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid. Care este elementul cheie în realizarea transferului

DPA Images / Michael Sohn via hepta

Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid. Care este elementul cheie în realizarea transferului

Hakimi se află de doi ani la Dortmund, formație la care este împrumutat de la Real Madrid. El s-ar putea întoarce pe Santiago Bernabeu în vară, dar în același timp Dortmund poate forța o prelungire a împrumutului, condiția fiind ca nemții să îi faciliteze transferul lui Haaland la Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnaliștilor de la AS, Hans-Joaquim Watzke, CEO-ul Borussiei Dortmund și Florentino Perez, președintele Realului, au o relație apropiată și pot negocia transferul starului norvegian. Haaland poate ajunge cel mai devreme în Spania în iarna lui 2022, aceasta fiind o clauză din contractul său cu clubul din Bundesliga.

Rivaldo, despre Haaland: ”Are multe lucruri de la Ronaldo”

Rivaldo susține că Haaland ar fi înlocuitorul perfect pentru Gareth Bale la Real Madrid. Norvegianul este unul dintre cei mai în formă jucători din lume și poate ajunge în La Liga în sezoanele viitoare.

”Haaland este un fenomen al fotbalului și probabil va deveni cel mai bun atacant din lume. Cred că ar fi o soluție bună pentru Real Madrid, fiind un înlocuitor bun pentru Gareth Bale.

De asemenea, el are multe lucruri de la Ronaldo: marchează multe goluri, este foarte rapid și foarte bun în dueluri unu la unu. Înfruntă intrările adversarilor fără frică și este extrem de puternic. Însă e devreme să îi acordăm titlul de succesor al lui Ronaldo Nazario. Mai are multe de învățat, dar văd multe calități la el”, a spus Rivaldo, potrivit AS.

Reclamă

Erling Haaland, mai bun decât Ronaldo și Messi

Erling Haaland, atacantul Borussiei Dortmund, a devenit din nou în centrul atenției odată cu reluarea Bundesligii.

Puștiul norvegian a marcat un gol în partida dintre Dortmund și Schalke, ajungând astfel la 41 de reușite în carieră la vârsta de 19 ani. Acest record nu a fost reușit de Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, Haaland fiind primul fotbalist cu o astfel de performanță.

Haaland are contract cu Dortmund pînă pe 30 iunie 2024. El este cotat la 72 de milioane de euro de Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Haaland ar putea ajunge la Real Madrid
  • Un fotbalist actual al lui Dortmund ar putea facilita tranzacția
  • Haaland, comparat cu Ronaldo Nazario de Rivaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și