Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, final de aventură în Bundesliga! Spaniolii au făcut marele anunț: „Gestul misterios care anunţă despărţirea de Dortmund”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 decembrie 2021, 14:30

Erling Haaland, final de aventură în Bundesliga! Spaniolii au făcut marele anunț: „Gestul misterios care anunţă despărţirea de Dortmund

Barcelona nu își permite să-l transfere pe Erling Haaland

Profimedia

Erling Haaland, final de aventură în Bundesliga

Dorit de marile cluburi ale Europei, Erling Haaland e tot mai aproape de finalul aventurii în fotbalul german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului cu Furth, scor 3-0, în care a reușit ”dubla”, superstarul norvegian a făcut un gest care a fost interpretat de Marca drept ”gestul misterios care anunță despărțirea de Dortmund”.

Față de colegii săi, care au mers o distanță mai mică, Haaland a ținut să-i aplaude pe fanii din „Zidul galben”, după ce a parcurs de unul singur toată lățimea terenului.

Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City se vor lupta pentru semnătura norvegianului cotat deja la 150 de milioane de euro. Vârful de 21 de ani a marcat 19 goluri în cele 13 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă
Citește și:

Real Madrid îi poate transfera pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe

Real Madrid se pregăteşte să detoneze două „bombe” pe piaţa transferurilor. Erling Haaland şi Kylian Mbappe sunt cele două staruri care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Liderul detaşat din campionatul Spaniei îşi poate face o nouă echipă „galactică”.

Chiar preşedintele La Liga, Javier Tebas, l-a dat de gol pe Florentino Perez. Acesta a dezvăluit că nu se pune problema ca madrilenii să încalce regula fair-play-ului financiar. În schimb, rivala Barcelona îşi poate lua gândul de la golgheterul Borussiei Dortmund.

„Barcelona nu îl poate semna, în acest moment, pe Erling Haaland. În schimb, Real Madrid poate să îl ducă şi pe el, şi pe Kylian Mbappe.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid„, a declarat Javier Tebas, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, azi, de la ora 19:00
  • Erling Haaland, final de aventură în Bundesliga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și