Închide meniul

Erling Haaland, meci istoric la Manchester City! A dat cinci goluri într-o oră! Kevin de Bruyne, patru pase decisive

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 23:06

Erling Haaland, meci istoric la Manchester City! A dat cinci goluri într-o oră! Kevin de Bruyne, patru pase decisive

Erling Haaland, hat-trick fabulos la Manchester City

Erling Haaland şi Kevin de Bruyne, într-un meci la Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a făcut un meci istoric la Manchester City. Starul lui Pep Guardiola a fost într-o formă de zile mari şi a marcat cinci goluri, într-o oră, în duelul cu Luton, din optimile Cupei Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La patru dintre reuşitele lui Erling Haaland, Kevin de Bruyne a pasat decisiv. La golul cinci, Bernardo Silva a oferit assist-ul pentru reuşita atacantului norvegian.

Erling Haaland, meci istoric la Manchester City! Kevin de Bruyne, patru assist-uri

Erling Haaland a deschis scorul încă din minutul trei. Ulterior, acesta a majorat diferenţa în minutul 18, iar pentru 3-0 a punctat în minutul 40. La toate reuşitele, Kevin de Bruyne a pasat decisiv. În repriza secundă, starul norvegian a mai punctat de două ori, în minutele 55, respectiv 58.

Erling Haaland este primul jucător din istoria lui Manchester City care reuşeşte să marcheze cinci goluri, într-un singur meci.

Reclamă

În acest sezon, starul norvegian a marcat 26 de goluri şi a reuşit şi alte şase assist-uri, în cele 30 de meciuri disputate, în toate competiţiile. De-a lungul carierei, starul norvegian a marcat nu mai puţin de 214 goluri, în cele 265 de meciuri disputate, la nivel de seniori, în toate competiţiile.

De cealaltă parte, Kevin de Bruyne a ajuns la 11 asisst-uri în cele 12 meciuri disputate la Manchester City, în acest sezon. Belgianul este jucătorul cu cele mai multe pase decisive oferite, din lotul lui Pep Guardiola.

Pentru Erling Haaland, Kevin de Bruyne a pasat decisiv de nu mai puţin de 15 ori, de la începutul sezonului trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League. Este al 2-lea om din istorie care a reușit o asemenea performanță

Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League. Starul norvegian din atacul lui Manchester City a impresionat din nou, în ultimul meci jucat.

Haaland a marcat în duelul lui Manchester City cu Brentford și a intrat în istoria campionatului din Anglia.

După golul care le-a adus 3 puncte „cetățenilor”, Erling Haaland a ajuns să marcheze în poarta fiecărei echipe pe care a întâlnit-o în Premier League, potrivit specialiștilor de la Opta.

Brentford era singura formație în poarta căreia norvegianul nu a marcat, de la transferul la Manchester City.

Este al 2-lea jucător din istoria campionatului englez care a jucat împotriva a mai mult de 2 echipe, care a ajuns la aceste cifre.

Primul om care a stabilit un asemenea record a fost Harry Kane, transferat între timp la Bayern Munchen, în Bundesliga. În perioada în care a evoluat în Premier League, atacantul englez a marcat în poarta a 32 de formații.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și