Închide meniul

Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League. Este al 2-lea om din istorie care a reușit o asemenea performanță

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 23:41

Reclamă
Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League. Este al 2-lea om din istorie care a reușit o asemenea performanță

Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League

Erling Haaland, în timpul meciului cu Brentford / Profimedia

Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League. Starul norvegian din atacul lui Manchester City a impresionat din nou, în ultimul meci jucat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a marcat în duelul lui Manchester City cu Brentford și a intrat în istoria campionatului din Anglia.

Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League

După golul care le-a adus 3 puncte „cetățenilor”, Erling Haaland a ajuns să marcheze în poarta fiecărei echipe pe care a întâlnit-o în Premier League, potrivit specialiștilor de la Opta.

Brentford era singura formație în poarta căreia norvegianul nu a marcat, de la transferul la Manchester City.

Este al 2-lea jucător din istoria campionatului englez care a jucat împotriva a mai mult de 2 echipe, care a ajuns la aceste cifre.

Reclamă
Reclamă 4

Primul om care a stabilit un asemenea record a fost Harry Kane, transferat între timp la Bayern Munchen, în Bundesliga. În perioada în care a evoluat în Premier League, atacantul englez a marcat în poarta a 32 de formații.

După această reușită, Erling Haaland a ajuns la 28 de goluri, în toate competițiile, pentru Manchester City, de la startul acestui sezon. De asemenea, în cadrul acestor partide a reușit să ofere și 6 pase decisive. În momentul de față, vedeta din Norvegia este cotată la suma de 180 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă, în Copenhaga – Manchester City

Erling Haaland a încercat un gol de pe altă planetă în duelul dintre Copenhaga şi Manchester City. Atacantul norvegian a foat aproape să marcheze cu o execuţie de senzaţie, în duelul din Champions League. Pep Guardiola a fost lăsat „mască” de ocazia vârfului de 23 de ani.

În minutul 29, când scorul era de 1-0 pentru Manchester City, Erling Haaland a avut o ocazie imensă. Acesta a încercat o execuţie de senzaţie, care l-a uimit chiar şi pe Pep Guardiola.

Rodri a centrat în careu, balonul a ajuns la Jeremy Doku, care a recentrat în faţa porţii, către Erling Haaland. Starul norvegian nu a stat pe gânduri şi s-a înălţat către balon, în încercarea de a marca spectaculos.

Imediat după ocazia lui Erling Haaland, toate camerele au fost pe Pep Guardiola. Managerul lui Manchester City şi-a pus imediat mâinile în cap, după ce a văzut cum a încercat să marcheze atacantul său.

Erling Haaland a revenit pe teren la sfârşitul lunii ianuarie, în duelul cu Burnley, după accidentarea suferită în duelul cu Aston Villa, de la începutul lui decembrie. După revenirea pe teren, starul norvegian a reuşit să marcheze o „dublă” în ultimul meci din Premier League, cu Everton, şi a pasat decisiv şi la una dintre reuşitele lui Phil Foden, din partida cu Brentford.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și