Închide meniul

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume! Cum arată noul TOP 10

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 14:41

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume! Cum arată noul TOP 10

Erling Haaland, titular în Tottenham - Manchester City

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume. Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat TOP 10, iar noile rezultate sunt de-a dreptul spectaculoase. În clasamentul respectiv se află 9 jucători de până în 23 de ani. La 29 de ani, Harry Kane este singurul din ierarhie care se abate de la „regulă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perioada de dominație a lui Kylian Mbappe în vârful clasamentului celor mai bine cotați jucători a ajuns la final. Starul lui PSG a fost depășit în ierarhie de Erling Haaland, „mașinăria de goluri” de la Manchester City.

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume!

Haaland este cotat la 170 de milioane de euro de transfermarkt.com, în timp ce Mbappe a stagnat la 160 milioane de euro. Pe locul 3 se află Vinicius Jr, de la Real Madrid, cu o cotă de 120 milioane de euro.

Erling Haaland continuă să facă furori la City. De când a semnat cu campioana Angliei în vară, starul norvegian a marcat 22 de goluri în 16 meciuri, devenind o adevărată sperietoare pentru orice defensivă din Premier League sau Champions League.

Cum arată TOP 10 al celor mai bine cotați jucători din lume:

Reclamă

1. Erling Haaland (22 de ani) – Manchester City – 170 mil. euro
2. Kylian Mbappe (23 de ani) – PSG – 160 mil. euro
3. Vinicius Jr (22 de ani) – Real Madrid – 120 mil. euro
4. Phil Foden (22 de ani) – Manchester City- 110 mil. euro
5. Pedri (19 ani) – Barcelona – 90 mil. euro
6. Jude Bellingham (19 ani) – Borussia Dortmund – 90 mil. euro
7. Bukayo Saka (21 de ani) – Arsenal – 90 mil. euro
8. Harry Kane (29 de ani) – Tottenham – 90 mil. euro
9. Dusan Vlahovic (22 de ani) – Juventus – 85 mil. euro
10. Jamal Musiala (19 ani) – Bayern Munchen – 80 mil. euro

Erling Haaland putea să facă furori la Juventus! Transferul la „Bătrâna Doamnă” a picat în ultima clipă

Erling Haaland (22 de ani) putea să facă furori la Juventus! Transferul starului norvegian la „Bătrâna Doamnă” a picat în ultima clipă, pe vremea când acesta avea 17 ani. Totul s-a aflat acum, iar vestea a făcut rapid înconjurul presei internaționale.

Haaland a semnat cu Manchester City în vară și deja a cucerit fotbalul englez. Super-atacantul nordic continuă să marcheze pe bandă rulantă pentru trupa lui Pep Guardiola și să bată record după record.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, istoria ar fi putut fi alta, dacă Juventus ducea la bun sfârșit negocierile din urmă cu 5 ani. Impresarul italian Vincenzo Morabito a dezvăluit în această săptămână că oficialii de la Torino au vrut să-l transfere pe Haaland pe vremea când norvegianul evolua la Molde.

Conducătorii lui Juve și reprezentanții lui Erling Haaland bătuseră palma, dar mutarea a picat, în cele din urmă, când a fost adus în discuție locul unde va juca norvegianul. Morabito a explicat că, la vremea respectivă, Haaland nu putea fi trimis la echipa a doua a lui Juventus, dar nici nu putea fi folosit în primul „11” al echipei mari.

„Mă ocupam de transferul lui Haaland pentru cei de la Juventus. Era totul gata. Întrebarea care, în opinia mea, a făcut ca mutarea să pice, a fost: ‘Unde va juca?’. Nu ar fi jucat la Primavera și nu ar fi avut loc nici la echipa mare”, a spus Vincenzo Morabito, potrivit tuttojuve.com.

Recomandări
  • Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume
  • Cum arată noul TOP 10

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și