Închide meniul

Erling Haaland putea să facă furori la Juventus! Transferul la „Bătrâna Doamnă” a picat în ultima clipă: „Era totul gata!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 noiembrie 2022, 9:44

Erling Haaland putea să facă furori la Juventus! Transferul la „Bătrâna Doamnă a picat în ultima clipă: „Era totul gata!

Erling Haaland

Erling Haaland, în tricoul lui Manchester City / Profimedia

Erling Haaland (22 de ani) putea să facă furori la Juventus! Transferul starului norvegian la „Bătrâna Doamnă” a picat în ultima clipă, pe vremea când acesta avea 17 ani. Totul s-a aflat acum, iar vestea a făcut rapid înconjurul presei internaționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a semnat cu Manchester City în vară și deja a cucerit fotbalul englez. Super-atacantul nordic continuă să marcheze pe bandă rulantă pentru trupa lui Pep Guardiola și să bată record după record.

Erling Haaland putea să facă furori la Juventus! Transferul la „Bătrâna Doamnă” a picat în ultima clipă

Totuși, istoria ar fi putut fi alta, dacă Juventus ducea la bun sfârșit negocierile din urmă cu 5 ani. Impresarul italian Vincenzo Morabito a dezvăluit în această săptămână că oficialii de la Torino au vrut să-l transfere pe Haaland pe vremea când norvegianul evolua la Molde.

Conducătorii lui Juve și reprezentanții lui Erling Haaland bătuseră palma, dar mutarea a picat, în cele din urmă, când a fost adus în discuție locul unde va juca norvegianul. Morabito a explicat că, la vremea respectivă, Haaland nu putea fi trimis la echipa a doua a lui Juventus, dar nici nu putea fi folosit în primul „11” al echipei mari.

„Mă ocupam de transferul lui Haaland pentru cei de la Juventus. Era totul gata. Întrebarea care, în opinia mea, a făcut ca mutarea să pice, a fost: ‘Unde va juca?’. Nu ar fi jucat la Primavera și nu ar fi avut loc nici la echipa mare”, a spus Vincenzo Morabito, potrivit tuttojuve.com.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic, „fermecat” de Erling Haaland!

Zlatan Ibrahimovic s-a arătat „fermecat” de Erling Haaland. Starul norvegian din atacul lui Manchester City continuă să marcheze pe bandă rulantă. Haaland a atras cuvinte de laudă inclusiv de la Ibrahimovic. Atacantul suedez a recunoscut că îi place foarte mult stilul de joc al vârfului de la City.

Erling Haaland îi aduce aminte lui Zlatan Ibrahimovic de 3 atacanți legendari din istoria fotbalului.

„Ibra” îl vede pe starul lui Pep Guardiola ca pe o combinație între Filippo Inzaghi, David Trezeguet și Christian Vieiri.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat despre viitorul lui Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic nu s-a putut abține să nu arunce câteva „săgeți” spre Guardiola, fostul său antrenor de la Barcelona.

„Îmi place foarte mult Haaland. Este un jucător inteligent, nu face lucruri care nu îi sunt la îndemână. Așteaptă în fața porții și marchează. Îmi aduce aminte de jucători precum Inzaghi, Trezeguet sau Vieri. De fapt, este o combinație între cei trei.

Dacă Guardiola îl va îmbunătăți? Depinde de orgoliul său, dacă vrea ca jucătorul să devină mai mare decât el sau nu. Pe mine sau pe alții nu ne-a lăsat”, a spus Zlatan Ibrahimovic, citat de tuttomercatoweb.com.

Ce au decis parlamentarii englezi după petiţia împotriva lui Erling Haaland

Englezii nu au vrut să audă de petiţia împotriva lui Haaland, chiar dacă orice petiţie ce depăşeşte 100.000 de semnături trebuie discutată în parlament.

Aceştia au convenit că existau lucruri mult mai importante de disputat la acel moment, decât excluderea lui Haaland din Premier League. Interzicerea dreptului de muncă al lui Haaland a părut o glumă pentru demnitari.

Recomandări
  • Erling Haaland putea să facă furori la Juventus
  • Transferul la „Bătrâna Doamnă” a picat în ultima clipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și