Închide meniul

Erling Haaland poate rămâne în Bundesliga! Şefii lui Dortmund vor să îi ofere superstarului norvegian un salariu „monstru”. Anunţul făcut de The Sun

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 decembrie 2021, 13:34

Erling Haaland poate rămâne în Bundesliga! Şefii lui Dortmund vor să îi ofere superstarului norvegian un salariu „monstru. Anunţul făcut de The Sun

Erling Haaland joacă la Dortmund din 2020

Profimedia

Erling Haaland poate rămâne în Bundesliga

Erling Haaland valorează 150 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. La vară însă, conform contractului, norvegianul poate fi cumpărat cu „doar” 75 de milioane de euro, sumă pe care și-o poate permite aproape orice club mare din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Dortmund a pus la care un plan prin care ar avea doar de câştigat. Şefii de pe Signal Iduna Park vor să îi ofere superstarului norvegian o nouă înţelegere, notează The Sun. Dacă ar accepta, atacantul ar urma să încaseze 12 milioane de euro anual. Ba mai mult, chiar dacă va dori să se transfere, Dortmund ar mări clauza sa şi ar urma să obţină o sumă record pentru acesta.

19 goluri în 16 meciuri a înscris Erling Haaland pentru Borussia Dortmund în actualul sezon, în toate competițiile. În total, norvegianul are 76 de reușite în 75 de partide disputate în tricoul lui Dortmund, de când s-a transferat de la Salzburg în ianuarie 2020.

Citește și:

Erling Haaland, băgat în ședință de șefii Borussiei Dortmund

Erling Haaland e printre cei mai curtați jucători din lume la ora actuală și are șanse mari să plece de la Borussia Dortmund. Conștienți de interesul enorm pentru starul norvegian, șefii clubului german sunt mereu în alertă.

La ultimul meci acasă din 2021, 3-0 cu Furth, în etapa a 16-a din Bundesliga, Erling Haaland a pus pe jar pe toată lumea. Norvegianul i-a salutat emoționat pe fanii Borussiei Dortmund, făcând mai multe gesturi cu mâinile, iar nemții au sărit să spună că Haaland și-ar fi luat deja rămas bun de la suporteri.

Reclamă

Șefii lui Dortmund au așteptat o săptămână, dar, la ultimul meci al anului, 2-3 cu Hertha Berlin, în deplasare, n-au mai rezistat și l-au întrebat pe Haaland dacă nu cumva a vrut să le spuă adio fanilor.

„L-am întrebat ce a fost gestul acela și mi-a răspuns că nimic. Bineînțeles că va rămâne. Bineînțeles că ne-am dori să rămână la Dortmund și după acest sezon. Nu trebuie să renunțăm la el, nici din motive financiare. Dar mai știm că în anumite condiții are posibilitatea de a se schimba și cu siguranță vom avea discuții cu el, în săptămânile următoare”, a declarat directorul sportiv al Borussiei Dortmund, Michael Zorc, citat de marca.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Erling Haaland poate rămâne în Bundesliga
  • Şefii lui Dortmund vor să îi ofere superstarului norvegian un salariu „monstru”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și