Închide meniul

„Ce a fost gestul ăla?” Erling Haaland, băgat în ședință de șefii Borussiei Dortmund. Ce a făcut starul norvegian

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 decembrie 2021, 10:23 / Actualizat: 19 decembrie 2021, 21:53

„Ce a fost gestul ăla? Erling Haaland, băgat în ședință de șefii Borussiei Dortmund. Ce a făcut starul norvegian

Erling Haaland, băgat în ședință la Borussia Dortmund

Hepta

  • Erling Haaland, băgat în ședință de șefii Borussiei Dortmund
  • Ce a făcut starul norvegian

La ultimul meci acasă din 2021, 3-0 cu Furth, în etapa a 16-a din Bundesliga, Erling Haaland a pus pe jar pe toată lumea. Norvegianul i-a salutat emoționat pe fanii Borussiei Dortmund, făcând mai multe gesturi cu mâinile, iar nemții au sărit să spună că Haaland și-ar fi luat deja rămas bun de la suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland, băgat în ședință de șefii Borussiei Dortmund

Șefii lui Dortmund au așteptat o săptămână, dar, la ultimul meci al anului, 2-3 cu Hertha Berlin, în deplasare, n-au mai rezistat și l-au întrebat pe Haaland dacă nu cumva a vrut să le spuă adio fanilor.

„L-am întrebat ce a fost gestul acela și mi-a răspuns că nimic. Bineînțeles că va rămâne. Bineînțeles că ne-am dori să rămână la Dortmund și după acest sezon. Nu trebuie să renunțăm la el, nici din motive financiare. Dar mai știm că în anumite condiții are posibilitatea de a se schimba și cu siguranță vom avea discuții cu el, în săptămânile următoare”, a declarat directorul sportiv al Borussiei Dortmund, Michael Zorc, citat de marca.com.

19 goluri în 16 meciuri a înscris Erling Haaland pentru Borussia Dortmund în actualul sezon, în toate competițiile. În total, norvegianul are 76 de reușite în 75 de partide disputate în tricoul lui Dortmund, de când s-a transferat de la Salzburg în ianuarie 2020.

Erling Haaland valorează 150 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. La vară însă, conform contractului, norvegianul poate fi cumpărat cu „doar” 75 de milioane de euro, sumă pe care și-o poate permite aproape orice club mare din Europa.

Reclamă
Citește și:

Mino Raiola, despre transferul lui Erling Haaland

Mino Raiola a anunţat că marele transfer al lui Erling Haaland se va face, cel mai probabil, în vara lui 2022. Agentul a dezvăluit şi care sunt favoritele să îl achizioneze pe teribilul atacant al Borussiei Dortmund.

„Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară”, a spus Raiola, citat de Sport1.

Astfel, cele patru cluburi uriaşe vor lupta pentru semnătura norvegianului cotat deja la 150 de milioane de euro. Vârful de 21 de ani a marcat 17 goluri în cele 13 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci Vezi toate știrile
Pe același subiect
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man
Serie A • 16 apr., 19:06
Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului
Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga, la Borussia Dortmund
AntenaPLAY • 13 apr., 16:46
„Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit
Serie B • 13 apr., 13:18
Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?”
Dennis Man şi-a decis viitorul
AntenaPLAY • 13 apr., 11:13
Dennis Man şi-a decis viitorul! Italienii au făcut anunţul momentului: „Va deveni OFICIAL!”
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland
Fotbal extern • 12 apr., 19:17
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față