Închide meniul

„Erling Haaland sau Kylian Mbappe?” Zlatan Ibrahimovic şi-a ales favoritul: „Amintește de Ronaldo Nazario! Are un joc foarte elegant!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 decembrie 2021, 19:23

„Erling Haaland sau Kylian Mbappe? Zlatan Ibrahimovic şi-a ales favoritul: „Amintește de Ronaldo Nazario! Are un joc foarte elegant!

Zlatan Ibrahimovic şi-a ales favoritul dintre Erling Haaland sau Kylian Mbappe

Colaj Profimedia

Zlatan Ibrahimovic şi-a ales favoritul dintre Erling Haaland şi Kylian Mbappe

Zlatan Ibrahimovic îl preferă pe Kylian Mbappe, pe care îl compară cu marele Ronaldo Nazario. Suedezul a fost fermecat de prestaţiile vedetei lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când ești un jucător de fotbal, poți vedea alți jucători, modul în care gândesc, felul în care se mișcă. Îmi plac jucătorii care anticipează lucrurile înainte să se întâmple. Cred că Mbappe amintește de Ronaldo Nazario. Are un joc foarte elegant.

Când vorbim despre jucători tineri, trebuie să vorbim și despre Haaland. Haaland este bun pentru că are o obsesie pentru goluri și face doar asta, nimic mai mult. Se concentrează doar la goluri. Unii jucători cred că pot face mai multe lucruri decât sunt cu adevărat capabili. Asta nu e inteligență.

La Haaland, văd acea inteligență. Vrea doar să înscrie goluri și știe că o poate face. Doar asta încearcă să facă”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, citat de Marca.

Citește și:

Real Madrid îi poate transfera pe Erling Haaland şi Kylian Mbappe

Real Madrid se pregăteşte să detoneze două „bombe” pe piaţa transferurilor. Erling Haaland şi Kylian Mbappe sunt cele două staruri care ar putea ajunge pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Liderul detaşat din campionatul Spaniei îşi poate face o nouă echipă „galactică”.

Reclamă

Chiar preşedintele La Liga, Javier Tebas, l-a dat de gol pe Florentino Perez. Acesta a dezvăluit că nu se pune problema ca madrilenii să încalce regula fair-play-ului financiar. În schimb, rivala Barcelona îşi poate lua gândul de la golgheterul Borussiei Dortmund.

„Barcelona nu îl poate semna, în acest moment, pe Erling Haaland. În schimb, Real Madrid poate să îl ducă şi pe el, şi pe Kylian Mbappe.

Îmi doresc ca Mbappe să ajungă la Madrid şi să fie şi Haaland în Spania. Sunt cei mai buni. Toate informaţiile sunt că Mbappe va ajunge, în vară, la Real Madrid„, a declarat Javier Tebas, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Zlatan Ibrahimovic şi-a ales favoritul dintre Erling Haaland sau Kylian Mbappe
  • Pe cine preferă superstarul suedez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și