Închide meniul
VIDEO

Eşec pentru Laurenţiu Reghecampf în derby-ul din Baku. Echipa sa a fost învinsă în prelungiri

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 22:58

Eşec pentru Laurenţiu Reghecampf în derby-ul din Baku. Echipa sa a fost învinsă în prelungiri

Reacţia oficialilor lui Neftchi Baku, după scandalul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan

Laurenţiu Reghecampf / Profimediaimages

  • Laurenţiu Reghecampf, eşec în derby-ul oraşului Baku
  • Neftci a încasat gol în minutele de prleungiri ale partidei

Laurenţiu Reghecampf a pierdut derby-ul oraşului Baku, dintre Sabah şi Neftci. Golul victoriei gazdelor a fost marcat în minutele de prelungiri ale partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neftci Baku a înscris prima, prin Lawal, în minutele de prelungiri ale primei reprize. Ulterior, echipa antrenată de Luarenţiu Reghecampf a cedat pe final de meci.

Eşec pentru Laurenţiu Reghecampf în derby-ul din Baku

Neftci s-a văzut egalată în minutul 78. Golul victoriei a fost marcat de Marco Grull, în minutul 90+1. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a înregistrat prima înfrângere din noul sezon din prima ligă din Azerbaijan, în primele două runde înregistrând două victorii.

Reclamă

Înfrângerea în derby-ul oraşului Baku a venit după ce Neftci a fost eliminată şi din Conference League, de către Rapid Viena. Azerii au pierdut returul cu austriecii, scor 0-2, după ce în tur reuşiseră să se impună cu scorul de 2-1.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf şi-a criticat jucătorii după eliminarea dramatică din Conference League

Neftci Baku, antrenată de Laurenţiu Reghecampf, a fost eliminată, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, după ce a pierdut cu 0-2 manşa secundă cu Rapid Viena.

La finalul partidei, Laurenţiu Reghecampf nu a ezitat să îşi critice jucătorii.

„Nu am făcut ceea ce am pregătit înainte de meci și am ratat prea multe șanse. Din nou, am încasat două goluri foarte ușor. Nu înțeleg ce s-a întâmplat. Trebuie să ținem capul sus. Câștigăm împreună și pierdem împreună, așa e la fotbal. Când ratezi șanse așa mari, meriți să pierzi.

Reclamă 4 / 0/3

Ei nu au avut ocaziile noastre, de unu contra unu cu portarul, la 0-0, și din nou, la 1-0 pentru ei. Repet, golurile primite au fost luate foarte ușor. Nu ne-am plănuit prelungiri pentru partida cu Rapid Viena. Avem suficienți jucători, dar sunt tineri și nu au experiență pentru competiția asta.

De asta am încercat să țin titularii mai mult pe teren. A fost dificil pentru că am pierdut un jucător accidentat foarte rapid. Am încercat să le dau șansă jucătorior care trebuie să facă diferența. Nu am jucat prost, era normal că ei o să pună presiune.

La nivelul ăsta când ratezi ocaziile noastre și primești gol așa ușor nu meriți să treci mai departe. Nu e treaba mea să vorbesc despre arbitru. Avem oameni care se ocupă de asta, dar aș puncta că au fost multe faulturi ale lor la care nu a dat cartonașe. Nu am pierdut din cauza arbitrului”, a spus Laurenţiu Reghecampf după Rapid Viena – Neftci Baku 2-0.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca
Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Fotbal extern • 8 mart., 12:34
„Caută certuri și probleme” Laurenţiu Reghecampf, atacat dur de un jucător pe care l-a antrenat!
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis!
Fotbal extern • 3 mart., 10:03
Laurenţiu Reghecampf rămâne antrenor la Al-Tai, după ce presa saudită a anunţat că a fost demis! Răsturnare uluitoare de situaţie