Închide meniul

„Este trist, dar a fost necesar!” Joan Laporta, noi explicații după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. Ce a spus despre un posibil duel cu PSG

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2021, 16:47

„Este trist, dar a fost necesar! Joan Laporta, noi explicații după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona. Ce a spus despre un posibil duel cu PSG

Joan Laporta, noi explicații după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Profimedia

Lionel Messi a plecat de la Barcelona după 21 de ani, dintre care 17 au fost petrecuți la prima echipă. Cu el în teren, catalanii au cunoscut cea mai de succes eră din istoria clubului, cucerind 10 titluri în La Liga și 4 trofee UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joan Laporta, noi explicații după plecarea lui Lionel Messi de la Barcelona

Povestea de dragoste dintre Messi și Barcelona s-a încheiat vara aceasta, din cauza situației delicate traversată de clubul blaugrana. Culmea, argentinianul chiar a vrut să rămână, dar nu a mai avut loc într-o echipă îngropată în datorii.

„Suntem convinși că deciziile care ar trebui luate au fost luate. Messi este trist, dar a fost necesar. Clubul este mai presus de toate. Am fi pus totul în pericol. Situația este dramatică. Avem o soluție, dar totul este dramatic. Dacă problemele acestea s-ar fi întâmplat mai târziu, am fi reușit să-l păstrăm pe Messi încă un an sau doi, dar ne confruntăm cu situația asta acum.

Cred că a fost o relație care a durat mult și a fost una dintre cele mai frumoase povești de dragoste pe care le-a trăit acest club. În cele din urmă s-a deteriorat. Asta este legea vieții.

Voința noastră a fost ca el să rămână. Când am văzut situația în care ne aflăm, am considerat că este mai bine să prioritizăm interesele clubului. Am ajuns la această concluzie deoarece rezultatele economice sunt dramatice și pentru că, pentru a salva echipa, a trebuit să ipotecăm clubul. Dacă La Liga ar fi fost mai flexibilă, am fi luat în considerare ca Messi să rămână, pentru exista voință bună de ambele părți”, a declarat Joan Laporta, în cadrul unei conferințe de presă, citat de sport.es.

Reclamă

Joan Laporta: „Nu este plăcut că Messi a mers la PSG”

PSG a acționat imediat după ce Barcelona a anunțat că se desparte de Messi și, câteva zile mai târziu, parizienii anunțau deja transferul său. Formația blaugrana a pierdut gratis cel mai bun jucător din istoria clubului, la o rivală directă din Champions League. Desfășurarea dramatică de evenimente nu i-a picat bine lui Joan Laporta.

„Văzându-l la prezentarea la PSG … îi doresc numai bine. L-am văzut fericit. Am avut sentimente contradictorii. Îi doresc binele, îmi place să-l văd fericit. El și familia lui merită asta. Poate vom fi rivali. Nu este plăcut că Messi a mers la un rival direct precum PSG.

Obiectivele sportive așteptate nu au fost atinse în sezonul trecut. Ne-am fi dorit să-și încheie cariera la Barcelona, dar nu s-a putut”, a mai spus Joan Laporta.

Reclamă 4 / 0/3

Cifrele lui Lionel Messi la Barcelona

  • Cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 672 de goluri
  • 10 titluri în La Liga
  • 4 trofee Champions League
  • 7 Cupe ale Spaniei
  • 6 Baloane de Aur
  • 21 de ani la Barcelona, 17 ani la prima echipă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” Vezi toate știrile
Citește și