Închide meniul

„Eşti un om minunat, o legendă!” Luis Suarez, mesaj copleşitor pentru Lionel Messi: „Te iubesc mult!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 august 2021, 9:58

„Eşti un om minunat, o legendă! Luis Suarez, mesaj copleşitor pentru Lionel Messi: „Te iubesc mult!

Luis Suarez, mesaj copleşitor pentru Lionel Messi

Profimedia

Vestea plecării lui Messi de la Barcelona a şocat întreaga lume a fotbalului. Nici cel mai bun prieten al lui Messi din fotbal, Luis Suarez, nu a rămas indiferen şi i-a transmis un mesaj emoţionant pe reţele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Suarez, mesaj copleşitor pentru Lionel Messi

Știu că există o mulțime de cuvinte de spus despre povetea pe care ai scris-o tu la Barcelona, clubul unde ai crescut și unde ai câștigat atâtea titluri, devenind cel mai bun jucător din lume. Îți voi fi mereu recunoscător pentru modul în care m-ai primit când am ajuns la Barcelon. Ești un om minunat.

Sunt mândru că am împărtășit mii de momente minunate împreună la Barcelona și că am avut norocul să joc cu tine. Sper că ceea ce urmează va fi ceea ce e mai bine pentru tine și pentru familia ta. Te iubesc mult! #legendă #celmaibun”, a fost mesajul lui Luis Suarez.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Luis Suarez (@luissuarez9)

Lionel Messi s-a înţeles cu PSG!

Lionel Messi a acceptat oferta lui PSG. Familia regală din Qatar, care controlează clubul, a făcut anunțul oficial. Înaintea călătoriei în Franţa, starul argentinian a fost vizitat acasă de foştii colegi de la Barcelona.

Reclamă

Acordul dintre Lionel Messi și PSG a fost anunțat de Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele emirului din Qatar. “Tratativele au fost încheiate în mod oficial. Anunțul în curând”, a scris acesta pe rețelele sociale, citat de Gazzetta dello Sport. Apoi a postat o poză cu Messi și Sergio Ramos.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și