Închide meniul
UPDATE

Lionel Messi s-a înţeles cu PSG! Detaliile contractului pe care îl va semna și anunțul oficial al familiei regale din Qatar

Reclamă

Publicat: 7 august 2021, 0:55 / Actualizat: 7 august 2021, 13:26

Lionel Messi s-a înţeles cu PSG! Detaliile contractului pe care îl va semna și anunțul oficial al familiei regale din Qatar

Lionel Messi s-a înţeles cu PSG, potrivit presei din Franţa

Profimedia

Update 00:55: Acordul dintre Lionel Messi și PSG a fost anunțat de Khalifah Bin Hamad Al Thani, fratele emirului din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Tratativele au fost încheiate în mod oficial. Anunțul în curând”, a scris acesta pe rețelele sociale, citat de Gazzetta dello Sport. Apoi a postat o poză cu Messi și Sergio Ramos.

Messi ar putea fi prezentat oficial marți, lângă Turnul Eiffel.

Sky Sports scrie că salariul acceptat de argentinian va fi mai mic decât s-a crezut inițial: aproximativ 30 de milioane de euro pe an, după achitatea taxelor. La care se pot adăuga diverse bonusuri. Durata contractului va fi de două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul.

Știrea inițială

Reclamă

Lionel Messi s-a înţeles cu PSG, scrie Get French Football News, care îl citează pe Mohamed Bouhafsi, un renumit jurnalist francez. Avionul privat al lui Messi este aşteptat la Nisa în această noapte sau mâine, susţin alte surse.

Lionel Messi s-a înţeles cu PSG

Pe Coasta de Azur vor avea loc ultimele negocieri între tatăl lui Messi şi Nasser al-Khelaifi. Transferul ar urma să fie anunţat oficial în acest week-end.

Reclamă 4 / 0/3

Argentinianul va purta tricoul cu numărul 19, cu care a mai jucat la Barcelona şi la echipa naţională. O sursă din cadrul clubului a transmis că şefii lui PSG erau neîncrezători în privinţa unui acord cu Messi în această dimineaţă, dar că acum sunt optimişti.

Ce salariu va avea Lionel Messi la PSG

L’Equipe scrie că salariul lui Messi va fi de 40 de milioane de euro net, timp de trei sezoane. Francezii ar fi luat în calcul şi o ofertă de 50 de milioane de euro pe sezon, potrivit jurnalistului Nicolo Schira. Diferențele ar putea fi acoperite cu diverse bonusuri. La Barcelona, Messi acceptase un salariu de „doar” 24 de milioane de euro pe an.

PSG are concurenţă pentru transferul lui Messi. Roman Abramovich a solicitat o întâlnire de urgenţă cu reprezentanţii fotbalistului, iar Al Sadd, echipa din Qatar antrenată de Xavi, ar fi dispusă să-i achite un miliard de euro în următorii trei ani!

Lionel Messi, vizitat de foştii colegi de la Barcelona

Lionel Messi încă nu a oferit nicio declaraţie după ce a fost oficializată despărţirea de Barcelona. La Sexta susţine că mai mulţi foşti colegi l-au vizitat acasă. Aceştia şi-au transmis susţinerea pentru Messi şi pe reţelele sociale.

„Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut la acest club! O fac în numele tuturor celor care ți-au fost alături. Erai un copil când ai sosit, iar acum pleci din postura de cel mai mare jucător din istorie. Ai dus clubul pe culmile gloriei. Sunt mândru că mă pot lăuda cu faptul că am jucat împreună”, a scris Busquets, unul dintre liderii echipei.

„Toți băieții care ajung la La Masia visează să joace alături de tine. Mă simt norocos că am reușit asta. Vreau să îți mulțumesc pentru cei acești doi ani, pentru toate gesturile tale de afecțiune și pentru tot ce m-ai învățat”, a transmis şi Ansu Fati, puştiul de 18 ani care este privit ca un urmaş al lui Messi pe Camp Nou.

Reclamă
Recomandări
  • Messi, acord cu PSG
  • Ce număr va purta la noua echipă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și