Închide meniul

Viitorul lui Carlo Ancelotti, dezvăluit de rectorul Universităţii din Parma: „Îl aşteaptă o aventură extraordinară”

Alex Masgras Publicat: 11 octombrie 2023, 18:37

Reclamă
Viitorul lui Carlo Ancelotti, dezvăluit de rectorul Universităţii din Parma: „Îl aşteaptă o aventură extraordinară

Viitorul lui Carlo Ancelotti, dezvăluit de rectorul Universităţii din Parma

Carlo Ancelotti, la Universitatea din Parma / Profimedia

Viitorul lui Carlo Ancelotti a fost dezvăluit de rectorul Universităţii din Parma. Antrenorul lui Real Madrid a primit titlul de „Doctor Honoris Causa” pentru realizările sale din timpul carierei, atât ca jucător, cât şi ca antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul discursului său despre Carlo Ancelotti, rectorul Paolo Andrei a făcut şi o dezvăluire în ceea ce priveşte viitorul antrenorului italian.

Viitorul lui Carlo Ancelotti, dezvăluit de rectorul Universităţii din Parma

Rectorul Paolo Andrei a menţionat în discursul său despre italian că acesta va începe o nouă provocare în 2024, pe banca echipei naţionale a Braziliei:

„În 2024 pe Carlo Ancelotti îl așteaptă o aventură extraordinară care pentru mulți antrenori ar fi doar un vis: banca naționalei Braziliei. Este primul străin din ultimii 60 de ani care o va prelua. Al patrulea în toată istoria. Admirația pe care o simțim față de el este generalizată și depășește orice limită. Premiul acordat lui Carlo va fi ultimul pe care îl acord”, a spus rectorul Paolo Andrei, potrivit marca.com.

Ulterior, antrenorul lui Real Madrid a ţinut şi el un discurs, dar nu a menţionat nimic legat de viitorul său, după ce contractul cu Real Madrid va expira.

Reclamă

Numele lui Carlo Ancelotti a fost vehiculat în mai multe rânduri în ceea ce priveşte banca naţionalei Braziliei în ultimele luni. Mai multe publicaţii l-au dat pe italian drept înlocuitorul lui Tite, după ce acesta îşi încheie contractul cu Real Madrid, care expiră în iunie 2024. Chiar reprezentanţi ai federaţiei din Brazilia au anunţat că italianul va deveni selecţioner, dar actualul antrenor al madrilenilor nu a făcut comentarii pe acest subiect.

Real Madrid a ales succesorul lui Ancelotti

Real Madrid a ales succesorul lui Carlo Ancelotti. Italianul, care se află la Real Madrid din vara anului 2021, va ajunge la finalul contractului în iunie 2024 şi va părăsi clubul pentru a prelua naţionala Braziliei. Astfel, madrilenii au început să-i caute un înlocuitor.

Potrivit Radio Marca, actualul antrenor de la Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, ar urma să fie noul tehnician.

Reclamă 4 / 0/3

„Real Madrid l-a ales pe Xabi Alonso pentru a antrena echipa anul viitor”, a declarat jurnalistul Matias Prats de la Radio Marca.

Fost jucător la Real Madrid (2009-2014), Alonso a impresionat la conducerea celor de la Bayer Leverkusen, în prezent la egalitate cu Bayern Munchen pe locul 2 în Bundesliga. Numit în octombrie 2022, spaniolul mai are încă doi ani de contract în Germania.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și