Închide meniul

EURO U21 | Selecţionerul Ucrainei, discurs dur după înfrângerea cu Spania: „E un mister ce se întâmplă la un asemenea turneu”

Alex Masgras Publicat: 6 iulie 2023, 11:23

Reclamă
EURO U21 | Selecţionerul Ucrainei, discurs dur după înfrângerea cu Spania: „E un mister ce se întâmplă la un asemenea turneu

EURO U21 | Selecţionerul Ucrainei, discurs dur după înfrângerea cu Spania

Ruslan Rotan, selecţionerul Ucrainei U21 / Profimedia

EURO U21 | Selecţionerul Ucrainei, discurs dur după înfrângerea cu Spania. Ibericii s-au impus cu 5-1 în semifinala de pe stadionul Steaua şi vor juca în ultimul act contra Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ucraina a deschis scorul rapid, dar nu a reuşit să ţină pasul cu Spania. Selecţionerul Ucrainei s-a plâns de condiţiile în care echipa sa a revenit la Bucureşti, după sfertul de finală cu Franţa de la Cluj.

EURO U21 | Selecţionerul Ucrainei, discurs dur după înfrângerea cu Spania: „E un mister ce se întâmplă la un asemenea turneu”

Ruslan Rotan a acuzat faptul că echipa sa a stat cinci ore într-un hangar la aeroport şi că jucătorii săi nu au putut să se refacă după meciul din sferturile de finală. Cu toate acestea, el a acceptat înfrângerea şi a felicitat echipa sa, spunând că nimeni nu s-ar fi gândit în urmă cu doi ani că aceşti jucători pot ajunge în semifinalele unui turneu final:

„E necesar, probabil, să felicit Spania pentru acest succes. Cât despre noi, cred că băieții nu au avut o banală recuperare. Nu caut scuze, dar modul în în care ne-am întors aici…

Nici nu știu cum am ajuns la București. Am făcut o jumătate de zi pe drum. Ne-au ținut cinci ore închiși într-un hangar la aeroport, am stat pe aeroport în loc să ne refacem, am ajuns la 1 dimineața la hotel. Aceste întârzieri de zbor sunt inexplicabile. E un mister ce se întâmplă la un asemenea turneu.

Reclamă

Ați văzut că băieții au vrut, se observa în ochii lor, dar picioarele nu alergau. Recuperarea e cheie, iar lipsa ei a afectat rezultatul. Din cauza asta, n-am putut să ținem ritmul cu adversarii noștri mai proaspeți.

Trebuie să acceptăm înfrângerea. Am atins semifinalele. Când am format echipa, în urmă cu doi ani, nimeni nu și-ar fi imaginat că vom juca în semifinale”, a declarat Ruslan Rotan, citat de gsp.ro.

Semifinale EURO U21 | Anglia – Spania este marea finală! Ultimul act va avea loc sâmbătă seară, pe Adjarabet Arena din Batumi.

Cele două semifinale au fost câştigate fără drept de apel de Anglia şi Spania. În primul meci al zilei, englezii au câştigat cu 3-0 confruntarea cu Israel, în timp ce Spania s-a impus cu 5-1 în faţa Ucrainei, pe stadionul Steaua, în ultimul meci organizat de România la acest turneu final.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa naţională U21 a Angliei a învins, miercuri, la Batumi, selecţionata U21 a Israelului, scor 3-0, în prima semifinală a Campionatului European U21. Anglia este prima finalistă a competiţiei.

Anglia a dominat întâlnirea de la Batumi şi a avut penalti în minutul 17, după ce Jaber a comis un fault în careu asupra lui Gordon, însă Morgan Gibbs-White a trimis balonul în afara cadrului porţii.

Englezii au intrat totuşi în avantaj la pauză, acelaşi Gibbs-White reuşind să deschidă scorul cu o lovitură de cap. Anglia a majorat diferenţa de pe tabela de marcaj în minutul 63, prin Cole Palmer. Scorul final a fost stabilit în minutul 90, de către un jucător nou intrat pe teren, Cameron Archer. Englezii nu s-au mai calificat în finala acestei competiţii din anul 2009, când au pierdut în faţa Germaniei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și