Închide meniul

Europa League | Ianis Hagi a calificat-o pe Rangers după 5-2 cu Antwerp. Nicolae Stanciu, eroul Slaviei cu Leicester. Mircea Lucescu, calificare dramatică

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2021, 20:26

Europa League | Ianis Hagi a calificat-o pe Rangers după 5-2 cu Antwerp. Nicolae Stanciu, eroul Slaviei cu Leicester. Mircea Lucescu, calificare dramatică

Zuma Press / Hennadii Minchenko via Hepta

Mircea Lucescu antrenează Dinamo Kiev

 Club Brugge – Dinamo Kiev 0-1 | Leicester – Slavia 0-2

Slavia Praga a reușit o victorie de senzație pe terenul lui Leicester. Nicolae Stanciu a pasat decisiv la golul de 1-0 al oaspeților. Românul a jucat excelent și merge cu campioana Cehiei în "optimile" Europa League!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și Mircea Lucescu s-a calificat. Dinamo Kiev a obținut o victorie dramatică pe terenul lui Club Brugge. Unicul gol a fost marcat de Buyalskyy în minutul 83. "Il Luce", care a câștigat această competiție cu Șahtior, vrea să facă surpriza și cu Dinamo Kiev! Rangers cu Ianis Hagi titular a obținut calificarea în optimile Europa League, după 9-5 la general cu Antwerp. 

AC Milan – Steaua Roșie Belgrad 1-1

Ciprian Tătărușanu a urmărit de pe bancă remiza lui AC Milan pe San Siro, împotriva celor de la Steaua Roșie Belgrad. Oaspeții au fost un adversar redutabil pentru echipa lui Stefano Pioli, care merge mai departe grație golurilor marcate în deplasare. A fost 2-2 în partida tur, la Belgrad.

Echipele calificate în optimile Europa League

 Rangers – Antwerp 5-2 

Min 90+1: Rangers – Antwerp 5-2! Itten a înscris și el, tot din penlaty. 

Min 79: Rangers – Antwerp 4-2! Barisic marchează din penalty. 

Reclamă

Min 57: Rangers – Antwerp 3-2! Belgienii reduc din diferență pe Ibrox. 

Min 55: Rangers – Antwerp 3-1! Marchează și Ryan Kent pentru echipa lui Gerrard. 

Min 46: Rangers – Antwerp 2-1! Patterson o readuce pe echipa lui Gerrard în avantaj. 

Reclamă 4 / 0/3

Min 31: Rangers – Antwerp 1-1! Refaelov aduce egalarea pentru oaspeți.

Min 9: Rangers – Antwerp 1-0! Alfredo Morelos profită de o eroare mare în defensiva oaspeților și deschide scorul pentru echipa lui Ianis Hagi. 

Min 1: A început meciul.

Rangers: McGregor – Balogun, Helander, Goldson, Barisic – Kamara, Davis, Aribo – Hagi, Morelos, Kent

Antwerp: De Wolf – De Laet, Gelin, Le Marchand – Buta, Gerkens, Verstraete, Hongla, Lukaku – Rafaelov, Lamkel Ze

Ianis Hagi a intrat în minutul 74 în Antwerp – Rangers 3-4. Românul a ratat o ocazie uriașă și apoi a oferit o pasă ideală pentru Ryan Kent, care n-a reușit să marcheze. 

Reclamă

PREVIEW

Rangers – Antwerp | Ianis Hagi, șanse mari să fie titular

"Fiul Regelui" a avut o evoluție solidă în ultima etapă din Scoția. Hagi Jr. a deschis scorul în victoria cu 4-1 în fața lui Dundee United și a creat multe alte faze periculoase. 

Astfel, sunt șanse mari ca Steven Gerrard să-l titularizeze pe Ianis Hagi, în condițiile în care românul e printre cei mai în formă jucători de pe Ibrox.

Club Brugge – Dinamo Kiev | Mircea Lucescu, supărat după partida tur

Dinamo Kiev a scos doar un 1-1 pe teren propriu împotriva lui Brugge, în partida tur. La finalul acelui joc, Mircea Lucescu s-a arătat foarte dezamăgit de rezultat și l-a criticat dur pe portarul Bushchan. 

"Il Luce" a mai câștigat această competiție în 2009, pe banca lui Șahtior Donețk, și vrea să facă o figură frumoasă și alături de Dinamo Kiev. Echipa lui Lucescu e obligată să înscrie în Belgia ca să spere la calificarea în "optimi".

Leicester – Slavia Praga | Nicolae Stanciu, gata să-i răpună pe englezi

Slavia Praga a scos un rezultat excelent împotriva lui Leicester în partida tur, 0-0 în Cehia. În cazul unui egal cu goluri în această seară, echipa lui Stanciu e calificată în "optimi".

Fostul decar de la FCSB a ajuns până în sferturile Europa League în 2017, pe când evolua pentru Anderlecht. El a jucat 73 de minute împotriva lui Leicester în tur și a avut o evoluție bună.

Europa League | Toate partidele serii

Ajax – Lille 2-1

Arsenal – Benfica 3-2

Hoffenheim – Molde 0-2

Napoli – Granada 2-1

Rangers – Antwerp 3-2

Shakhtar – M. Tel Aviv 1-0

Villarreal – Salzburg 2-1

AC Milan – Steaua Roșie Belgrad 1-1

AS Roma – Braga 3-1

Club Brugge – Dyn. Kyiv 0-1

Din. Zagreb – Krasnodar 1-0

Leicester – Slavia Praga 0-2

Leverkusen – Young Boys 0-2

Manchester Utd – Real Sociedad 0-0

PSV – Olympiacos 2-1

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și