Închide meniul

EXCLUSIV | Ianis Hagi primește sfaturi de la un fost căpitan al naționalei: "Cu cât echipa va fi mai mare, cu atât va fi mai bine pentru el"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 19:11

EXCLUSIV | Ianis Hagi primește sfaturi de la un fost căpitan al naționalei: "Cu cât echipa va fi mai mare, cu atât va fi mai bine pentru el"

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Ianis Hagi așteaptă să afle unde va evolua

  • Răzvan Raț i-a dat câteva sfaturi lui Ianis Hagi
  • Jucătorul așteaptă să afle unde va evolua din sezonul viitor
  • Ianis Hagi este dorit de Lazio, în Serie A

Răzvan Raț a jucat vreme de 15 ani numai în campionate din străinătate, la echipe precum Șahtior Donețk, West Ham, Rayo Vallecano sau PAOK. Fostul căpitan al naționalei a avut câteva sfaturi pentru Ianis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"El se va băga în echipă singur, nu-l va forța nimeni. Cu cât echipa va fi mai mare, cu atât va fi mai bine pentru el, dar va fi și mai greu. E o alegere dificilă. Dacă va fi Lazio, eu sper din toată inima ca el să poată să joace la o echipa așa cum e Lazio la momentul ăsta", a spus Răzvan Raț, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Răzvan Raț: "Are nevoie să joace meci de meci"

Ianis Hagi nu s-a integrat la Genk, unde a evoluat extrem de puțin, în schimb a avut evoluții excelente la Rangers. Sub comanda lui Steven Gerrard, mijlocașul a marcat un gol în campionat și două în Europa League. 

Reclamă

"Este jucătorul care are nevoie să joace meci de meci! Meci de meci! Cel mai important este să fie într-o echipă unde joacă. Cu cât e mai mare echipa, cu atât va fi presiunea mai mare și cu atât mai greu pentru el. E foarte important pentru el să aleagă exact echipa care îi va da meciuri și unde va avea meciuri", e de părere Răzvan Raț. 
 

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:57 Primele informaţii despre starea lui Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iaşi care a ieşit cu masca de oxigen pe faţă de pe teren! 19:51 FotoBayer Leverkusen – Werder Bremen 3-0! Echipa lui Xabi Alonso este la doar câteva minute de titlu în Bundesliga 19:46 Stefanos Tsitsipas a câştigat turneul de la Monte Carlo! Grecul, alături de Ilie Năstase într-un top select 19:40 LIVE TEXTDinamo – Poli Iaşi 0-0. Momente dramatice la jocul crucial din zona roşie! Un jucător a primit îngrijiri de urgenţă pe teren! 19:38 VideoMicuţii fani ai lui Dinamo, susţinere superbă pentru „câini” şi cu Poli Iaşi! Cum încearcă să salveze echipa de la retrogradare! 19:24 A ieşit cu masca de oxigen de pe teren, dar Ovidiu Haţegan a dat doar galben! Tony Da Silva le-a arătat obrazul arbitrilor 19:00 UPDATEMomente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa! 18:41 Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă 18:15 Liverpool – Crystal Palace 0-1! „Cormoranii”, un nou pas greşit în lupta la titlu! Ratări colosale în meciul de pe Anfield 17:46 „E mare păcat” Alain Prost sare în apărarea lui Max Verstappen: „Nu e mereu decizia pilotului” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ştefan Radu, în centrul unui scandal în Italia
Serie A • 7 apr., 15:00
Ştefan Radu, în centrul unui scandal în Italia! S-a afişat cu simboluri naziste la derby-ul AS Roma – Lazio 1-0
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară
Fotbal extern • 7 apr., 14:16
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!”
Ianis Hagi, criticat în Scoția: "Rangers are standarde ". Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
Fotbal extern • 5 apr., 11:04
Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!
Echipa naţională • 3 apr., 13:11
Conducerea FRF a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis!