Închide meniul

EXCLUSIV | Ianis Hagi primește sfaturi de la un fost căpitan al naționalei: "Cu cât echipa va fi mai mare, cu atât va fi mai bine pentru el"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 19:11

Reclamă
EXCLUSIV | Ianis Hagi primește sfaturi de la un fost căpitan al naționalei: "Cu cât echipa va fi mai mare, cu atât va fi mai bine pentru el"

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

Ianis Hagi așteaptă să afle unde va evolua

Răzvan Raț a jucat vreme de 15 ani numai în campionate din străinătate, la echipe precum Șahtior Donețk, West Ham, Rayo Vallecano sau PAOK. Fostul căpitan al naționalei a avut câteva sfaturi pentru Ianis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"El se va băga în echipă singur, nu-l va forța nimeni. Cu cât echipa va fi mai mare, cu atât va fi mai bine pentru el, dar va fi și mai greu. E o alegere dificilă. Dacă va fi Lazio, eu sper din toată inima ca el să poată să joace la o echipa așa cum e Lazio la momentul ăsta", a spus Răzvan Raț, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Răzvan Raț: "Are nevoie să joace meci de meci"

Ianis Hagi nu s-a integrat la Genk, unde a evoluat extrem de puțin, în schimb a avut evoluții excelente la Rangers. Sub comanda lui Steven Gerrard, mijlocașul a marcat un gol în campionat și două în Europa League. 

"Este jucătorul care are nevoie să joace meci de meci! Meci de meci! Cel mai important este să fie într-o echipă unde joacă. Cu cât e mai mare echipa, cu atât va fi presiunea mai mare și cu atât mai greu pentru el. E foarte important pentru el să aleagă exact echipa care îi va da meciuri și unde va avea meciuri", e de părere Răzvan Raț. 
 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și