Închide meniul

EXCLUSIV | Reacţia lui George Puşcaş, după revenirea de senzaţie cu gol la Reading. Cum a explicat execuţia de la mijlocul terenului care i-a înnebunit pe englezi 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 14:23

EXCLUSIV | Reacţia lui George Puşcaş, după revenirea de senzaţie cu gol la Reading. Cum a explicat execuţia de la mijlocul terenului care i-a înnebunit pe englezi 

George Puşcaş pleacă de la Reading

Profimedia

George Puşcaş a fost eroul celor Reading în partida cu Blackburn Rovers. Puşcaş a marcat în minutul 24 singurul gol al partidei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mă simt bine, mă simt fericit pentru că a fost o perioadă lungă în care nu am jucat şi acum mă simt fit şi în formă şi aştept cu nerăbdare următoarele meciuri", a spus George Puşcaş în exclusivitate pentru AS.ro.

George Puşcaş, aproape de un gol colosal în Reading – Blackburn

George Puşcaş a fost aproape de dublă. Atacantul român a încercat să marcheze de la mijlocul terenului un gol fabulos. Puşcaş a dezvăluit cum i-a venit ideea de a încerca execuţia de la mijlocul terenului. 

"Nu am marcat de la jumătatea terenului, dar am văzut portarul puţin ieşit şi am crezut că pot să îl surprind. Din instinct, mi-a venit să încerc de la jumătatea terenului", a mai spus George Puşcaş. 

George Puşcaş l-a impresionat pe antrenorul lui Reading

George Puşcaş a marcat golul victoriei în meciul dintre Reading şi Blackburn şi a fost lăudat de antrenorul său, Veljko Paunovic. Şi presa britanică a fost impresionată de evoluţia atacantului român

Reclamă

"George a revenit după o lungă accidentare şi după o operaţie. Nu a fost bun doar pentru gol. De asemenea, a muncit foarte mult şi este la un nivel la care poate să joace 90 de minute. Ne oferă mai multe opţiuni şi ne permite să fim mai creativi", a spus Veljko Paunovic, potrivit BT.

Şi jurnaliştii britanici l-u lădat pe Puşcaş. "A avut o încercare curajoasă de la 45 de metri. Şutul său a trecut puţin pe lângă vinclu", au mai scris cei de la BT.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și