Închide meniul

Explicaţiile UEFA după ce tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor a fost anulată integral. Gafa uimitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 15:09

Explicaţiile UEFA după ce tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor a fost anulată integral. Gafa uimitoare

Explicaţiile UEFA după ce tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor a fost anulată

Profimediaimages

„Din cauza unei probleme tehnice a softului de pe serverul extern, care le-a transmis oficialilor care sunt echipele eligibile să joace între ele, a apărut o eroare la tragerea la sorţi a optimilor Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prin urmare, tragerea la sorţi a fost declarată nulă şi se reface integral începând cu ora 16:00″, se arată într-un comunicat emis de UEFA.

Gafa care a dus la repetarea tragerii la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

Gafa care a dus la anularea tragerii la sorţi a apărut atunci când, în urna adversarelor lui Atletico Madrid nu a fost pusă şi bila cu Manchester United, chiar dacă nu exista o regulă care să interzică asta.

Conform Marca, cei de la Atletico Madrid au cerut explicaţii celor de la UEFA, în urma erorii care i-a adus-o adversară pe Bayern Munchen. Eroarea a apărut înainte de tragerea acestui meci.

Reclamă

Calculatorul a comis o eroare şi a apărut posibilitatea ca Manchester United să joace cu Villarreal în optimi. Greşeala a fost reparată, Submarinul Galben picând cu Manchester City. Giorgio Marchetti a explicat imediat de ce cele două echipe nu se pot întâlni.

Dar tot el a fost cel care nu a sesizat că Manchester United nu a intrat în urna adversarelor lui Atletico, spunând în direct că Manchester United a fost deja extrasă.

Meciurile din optimile Ligii Campionilor, înainted e anularea tragerii la sorţi

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și