Închide meniul

Fabrizio Romano a anunţat cine va câştiga Balonul de Aur: „El va fi marele câştigător!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2023, 19:32

Fabrizio Romano a anunţat cine va câştiga Balonul de Aur: „El va fi marele câştigător!

Fabrizio Romano a anunţat cine va câştiga Balonul de Aur

Balonul de Aur/ Profimedia

Fabrizio Romano a anunţat cine va câştiga Balonul de Aur. Renumitul jurnalist italian a transmis că Lionel Messi va ridica trofeul, la gala care va avea loc luni seara, la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema este deţinătorul Balonului de Aur. Anul trecut, Lionel Messi s-a clasat pe locul secund, în spatele atacantului francez.

Fabrizio Romano a anunţat cine va câştiga Balonul de Aur

Lionel Messi e gata să ridice pentru a opta oară Balonul de Aur. Starul argentinian a mai câştigat trofeul în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015, 2019 şi ultima dată, în 2021.

Messi este deja jucătorul cu care are cele mai multe Baloane de Aur în palmares, şapte. Starul de la Inter Miami este de asemenea jucătorul care deţine recordul pentru cele mai multe trofee câştigate în ani consecutivi, patru, între 2009 şi 2012.

Fabrizio Romano a dezvăluit că decizia finală în privinţa câştigătorului Balonului de Aur din 2023 va fi anunţată luni, în cadrul ceremoniei de la Paris. Jurnalistul susţine că nu Lionel Messi îşi va trece în palmares un nou trofeu.

Reclamă

„Leo Messi, așteptat să câștige Balonul de Aur 2023. Înțeleg că toate indicațiile sunt la un pas să fie confirmate, dar Messi va fi marele câștigător încă odată. Decizia oficială va fi dezvăluită luni seară în Paris. Va fi al optulea trofeu câștigat de Messi”, a anunţat Fabrizio Romano, pe Twitter.

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur

Ronaldo Nazario ştie cine trebuie să câştige Balonul de Aur. Fostul mare jucător brazilian a declarat că Lionel Messi este îndreptăţit să primească premiul în acest an, în mod special pentru realizările sale de la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde Argentina a cucerit trofeul.

Balonul de Aur din acest an se va acorda pe 30 octombrie, într-o ceremonie care va avea loc în Teatrul Chatelet din Paris. Cu doar câteva zile înainte de gală, mai multe nume importante din fotbal şi-au numit favoriţii la câştigarea marelui premiu.

Reclamă 4 / 0/3

Dublu câştigător al Balonului de Aur, Ronaldo Nazario nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a fost întrebat cine ar trebui sî câştige trofeul din acest an. Fostul mare jucîător brazilian consideră că succesul lui Lionel Messi de la Cupa Mondială din 2022 îl îndreptăţeşte pe argentinian să obţină al optulea Balon de Aur al carierei.

„Balonul de Aur ar trebui să meargă la el (n.r. – Lionel Messi), fără îndoială. Ceea ce a făcut la Cupa Mondială este special. Îmi aduce aminte de reușitele lui Pele și Maradona”, a declarat Ronaldo Nazario, potrivit sportskeeda.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și