Închide meniul

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin! La ce club din Premier League ar putea ajunge românul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 decembrie 2023, 12:00

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin! La ce club din Premier League ar putea ajunge românul

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin

Radu Drăguşin, în timpul unui meci la Genoa/ Profimedia

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin! Cunoscutul jurnalist italian a dezvăluit că un club din Premier League este cu ochii pe evoluţiile fundaşului echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin traversează un sezon extrem de bun. Fundaşul este titular indiscutabil la Genoa, în Serie A, şi alături de echipa naţională s-a calificat la EURO 2024.

Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin

Fabrizio Romano a oferit detalii despre viitorul lui Radu Drăguşin. Jurnalistul italian a declarat că Newcastle este clubul care îl monitorizează pe fundaşul naţionalei.

Romano a dezvăluit, totodată, că oficialii clubului din Premier League au asistat la mai multe meciuri ale celor de la Genoa, pentru a-l vedea pe Radu Drăguşin.

„Agentul lui (n.r. – Florin Manea) a vorbit despre oportunitatea ca Drăgușin să ajungă în Premier League. El a vorbit despre multe cluburi interesate de fotbalist.

Reclamă

El este fundașul celor de la Genoa și este unul dintre cei mai talentați stoperi din Serie A și joacă foarte bine.

Din ce am înțeles, clubul care îl monitorizează intens este Newcastle. Clubul chiar îl apreciază pe Drăgușin, îl urmărește îndeaproape. Scouterii lui Newcastle au fost de mai multe ori la meciurile lui Genoa în acest sezon”, a declarat Fabrizio Romano, conform msn.com.

Ce a declarat impresarul lui Radu Drăguşin

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăgușin încă nu a semnat prelungirea contractului cu Genoa. Impresarul a dezvăluit că în noua înțelegere, va fi menționată o clauză în valoare de 30 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. este Radu Drăgușin pe lista lui Manchester United?) Este pe mai multe liste, într-adevăr. Deocamdată nu e nimic concret, să avem o ofertă scrisă sau ceva, dar eu sunt la Londra, o să am întâlniri toată săptămâna.

Probabil că o să se mute în vară cel târziu, am înțeles că Genoa are și niște probleme, trebuie să dea niște bani la stat. Momentan nu am semnat prelungirea de contract, mă duc la meciul cu Juventus, pe 15, și o să vorbim atunci. (n.r. o să aibă clauză de reziliere de 30 de milioane de euro?) Asta vreau eu să îi pun, da.

(n.r. ei sunt reticienți?) Păi… cine vrea să pună clauză de reziliere? Dacă nu o pune, nu semnez și apoi au o problemă, în vară mai are doi ani de contract și, gândește-te, merge la Europene. Dacă nu ne vinde atunci, nu se înțeleg cu noi, rămâne în ultimul an de contract, ce fac atunci cu el?

Manchester United e Manchester United oricând. E o echipă top, ca tradiție, ca orice. Cred că până la meciul cu Juventus o să am și două oferte scrise.

E pe mai multe liste, nu mă miră că ar fi și la Manchester United, nu am vorbit cu nimeni încă de acolo, dar sunt mai multe echipe interesate”, a declarat Florin Manea, conform iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și