Închide meniul

Familia lui Cristiano Ronaldo „a luat foc” după golul anulat în prelungirile meciului Udinese – Juventus 2-2. „Să înceapă hoția!”

Reclamă

Publicat: 23 august 2021, 17:44

Familia lui Cristiano Ronaldo „a luat foc după golul anulat în prelungirile meciului Udinese – Juventus 2-2. „Să înceapă hoția!

Sora lui Cristiano Ronaldo, reacție vehementă după Udinese - Juventus 2-2

Profimediaimages

Juventus n-a reușit să se impună la Udinese în primul meci din Serie A. Bianconerii au plecat acasă cu doar un punct. Deși au condus cu 2-0, dar elevii lui Allegri au fost egalați pe final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sora lui Cristiano Ronaldo, reacție vehementă după Udinese – Juventus 2-2

Cristiano Ronaldo, introdus de pe bancă, a marcat golul de 3-2 pentru Juventus în prelungirile meciului, dar reușita a fost anulată de VAR pentur un ofsaid milimetric.

Imediat după meci, sora lui Ronaldo a avut o reacție dură și a făcut haz de necazul fratelui ei.

Dacă ai fi avut umărul meu, ai fi fost în poziție regulamentară, frate! Oricum, de acum încolo trebuie să înlocuiești mărimea L cu una M. Să înceapă hoția!„, a scris Elma Aveiro, pe Instagram.

Sora lui Cristiano Ronaldo, reacție vehementă după Udinese - Juventus 2-2
Sora lui Cristiano Ronaldo, reacție vehementă după Udinese – Juventus 2-2

Ronaldo şi-a scos tricoul şi s-a bucurat nebuneşte alături de colegi. Fără să-i fie validat golul, portughezul s-a ales cu cartonașul galben pentru modul în care s-a bucurat.

Reclamă

Cristiano Ronaldo a intrat în minutul 60 în Udinese – Juventus

În mod surprinzător, Ronaldo a început meciul de la Udine pe banca de rezerve. El a atras atenţia cu un gest făcut în timp ce jocul era oprit. Ronaldo a fost ca un antrenor secund. Portughezul a dat indicaţii în acelaşi timp cu Allegri. Bernardeschis a fost cel care a beneficiat de sfaturile lui Ronaldo.

Conducătorii lui Juventus au explicat de ce Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Udinese – Juventus. Pavel Nedved asigură că nu se pune problema ca golgheterul ultimului sezon din Serie A să plece în această perioadă de mercato.

A fost o alegere împărtășită de jucător. Suntem la începutul sezonului şi încă nu este în cea mai bună condiţie fizică. În această situaţie nu este numai Cristiano, ci întreaga echipă. Antrenorul nostru a încercat să trimită pe teren cea mai bună echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Chiellini, care este campion european, a rămas și el pe bancă. Au fost făcute anumite alegeri pentru a fi competitivi în această seară. Pot să confirm 100% că Ronaldo va rămâne la Juventus!„, a declarat Pavel Nedved pentru Dazn, citat de football-italia.net.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și