Închide meniul
VIDEO

Fanii lui Chelsea au făcut haos înaintea meciului cu Lille, din Champions League. S-au bătut cu poliţiştii francezi şi au scandat numele lui Roman Abramovich!

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2022, 23:22

Reclamă
Fanii lui Chelsea au făcut haos înaintea meciului cu Lille, din Champions League. S-au bătut cu poliţiştii francezi şi au scandat numele lui Roman Abramovich!

Fanii lui Chelsea s-au luat la bătaie cu poliţiştii înaintea meciului cu Lille

Colaj Dailymail

Suporterii lui Chelsea s-au adunat în faţa unui bar, în apropierea gării din Lille. Au băut şi au aruncat cu sticle în poliţiştii care şi-au făcut apariţia în zonă, anunţă dailymail.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal înainte de Lille – Chelsea. Fanii londonezilor s-au bătut cu forţele de ordine

Am fost chemați în faţa barului după ce s-au făcut plângeri cu privire la comportamentul fanilor„, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

Sursa citată anunţă că ultraşii au fost auziţi scandând fără întrerupere numele lui Roman Abramovic, patronul clubului care a fost sancţionat şi este nevoit să vândă pachetul majoritar de acţiuni. Suporterii lui Chelsea nu l-au iertat pe prim-ministrul Boris Johnson şi i-au „aruncat” cuvinte grele pentru deciziile luate împotriva miliardarului care a ajutat clubul de pe Stamford Bridge să obţină rezultate spectaculose.

Reclamă
Reclamă 4

A existat chiar riscul ca returul Lille – Chelsea să nu se poată disputa. UEFA a analizat îndelung cazul şi şi-a dat în cele din urmă acordul ca partida să aibă loc.

200 de investitori îşi doresc pachetul majoritar de acţiuni al lui Roman Abramovich

Roman Abramovich este nevoit să renunţe la Chelsea, club cu care a obţinut rezultate uriaşe în ultimii ani. Oligarhul rus, considerat a fi un apropiat al lui Vladimir Putin, a fost sancţionat dur de autorităţile din Marea Britanie după declanşarea războiului din Ucraina. Abramovich este pregătit să cedeze pachetul majoritar de acţiuni şi este un interes uriaş.

Potrivit dailymail.co.uk, nu mai puţin de 200 de investitori s-au interesat în ce condiţii pot ajunge patronii campioanei Europei. Cele mai mari şanse le-ar avea dezvoltatorul imobiliar Nick Candy, un consorţiu condus de co-proprietarul L.A. Dodgers, Tott Boehly, şi un grup condus de britanicul Sir Martin Broughton. O ofertă extrem de tentantă a fost făcută şi de un şeic din Arabia Saudită.

Reclamă

Mohamed Alkhereiji, un cunoscut fan al lui Chelsea a făcut o ofertă oficială de 2.7 miliarde de lire sterline (n.r. 3.2 miliarde de euro) prin intermediul consorţiului în care este preşedinte. Saudi Media Group se implică şi la Al Nassr, acolo unde a supravegheat construirea noului stadion de cinci stele.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și