Închide meniul

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais: „Nu poate exista o explicaţie logică”

Bogdan Stănescu Publicat: 8 septembrie 2023, 19:08

Reclamă
Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais: „Nu poate exista o explicaţie logică

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais

Junior Morais, în tricoul Rapidului / Profimedia Images

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais. Suporterii formaţiei turce au criticat transferul fostului fundaş al Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică i-a luat cu el în Turcia pe Junior Morais, cu care a colaborat la Astra şi Gaziantep, şi Florin Niţă.

Fanii lui Gaziantep au răbufnit, după ce Marius Şumudică i-a adus pe Niţă şi Junior Morais

Junior Morais are 37 de ani. Portarul Niță are 36 de ani. Să fim serioși, pentru un portar, vârsta nu este atât de importantă, dar pentru transferul lui Morais nu poate exista o explicație logică”, au scris fanii lui Gaziantep pe Twitter.

Marius Şumudică e aproape să mai aducă un jucător la Gaziantep, pe Nicolas N’Koulou.

Marius Şumudică a revenit pe banca lui Gaziantep, echipă pe care a mai pregătit-o în perioada 2019-2021.

Reclamă

Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep. Transferul pregătit de către antrenorul român

Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep. Echipa tehnicianului român este aproape de o înțelegere cu un fotbalist care a jucat în marile campionate ale Europei.

Potrivit informațiilor oferite de reformhaber.com, echipa lui Marius Șumudică se află în negocieri cu fundașul camerunez Nicolas N’Koulou. Jucătorul este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de grecii de la Aris Salonic.

Africanul care este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, este dispus să semneze cu echipa care ocupă, în momentul de față, ultimul loc în liga din Turcia.

Reclamă 4 / 0/3

În cariera sa, N’Koulou a jucat pentru: Kadji Sports, AS Monaco, Olympique Marseille, Olympique Lyon, Torino, Watford și Aris Salonic. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, atunci când valora suma de 20 de milioane de euro.

Obiectivul lui Marius Șumudică pe banca celor de la Gaziantep este salvarea de la retrogradare. Antrenorul român a semnat un contract valabil pe un an cu formația din Turcia.

Șumudică va debuta pe banca echipei la care a revenit în această vară după pauza echipelor naționale, pe data de 17 septembrie, de la ora 20:00.  Atunci, formația lui „Șumi” va juca în deplasare cu cei de la Kayserispor  În momentul de față, Gaziantep se află pe ultimul loc în prima ligă din Turcia, cu niciun punct obținut după primele 4 meciuri ale noului sezon. A fost 1-2 cu Fenerbahce, 1-3 cu Sivasspor, 0-2 cu Konyaspor și 0-3 cu Galatasaray.

Junior Morais, încântat că îl va avea din nou pe Marius Şumudică antrenor

„Merg acolo să ajut echipa, pe Șumudică, să ajut clubul să rămână în prima ligă. Sincer, nu credeam că vine oferta asta. Dar sunt pregătit. În primul rând, Rapid m-a lăsat să plec, altfel nu aveam cum să o fac. Am lucrat cu Șumudică, un antrenor foarte bun, e o mare plăcere să merg și să lucrez din nou cu el.

Am făcut o treabă frumoasă la Rapid, iubesc clubul. A venit șansa asta acum, Rapid m-a lăsat să plec și sunt fericit. Bergodi a fost foarte OK, îi doresc multă baftă, să câștige campionatul. Rapid e una dintre favoritele la titlu, mi-ar plăcea să câștige campionatul și Cupa. În Giulești e ceva deosebit, greu găsești o echipă atât de iubită ca Rapid.

Eu trebuie să merg acum să fac vizita medicală și să semnez. Să joc în Turcia, pentru mine, e un pas important în carieră. Am făcut față la Rapid, voi face și acolo. Nu mi-a fost frică din cauza cutremurelor din Turcia, îmi place orașul și merg acolo să fac treabă”, a declarat Junior Morais la plecarea din ţară, potrivit gsp.ro.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și