Închide meniul

Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep. Transferul pregătit de către antrenorul român

Alex Ioniță Publicat: 8 septembrie 2023, 17:12

Reclamă
Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep. Transferul pregătit de către antrenorul român

Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep. Echipa tehnicianului român este aproape de o înțelegere cu un fotbalist care a jucat în marile campionate ale Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” a revenit la Gaziantep după ce a fost liber de contract în această perioadă de mercato. După ce a fost numit pe banca echipei, Marius Șumudică a reușit deja să rezolve două transferuri. Este vorba despre Florin Niță și Junior Morais.

Marius Șumudică, aproape de o nouă lovitură la Gaziantep. Turcii negociază cu Nicolas N’Koulou

Potrivit informațiilor oferite de reformhaber.com, echipa lui Marius Șumudică se află în negocieri cu fundașul camerunez Nicolas N’Koulou. Jucătorul este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de grecii de la Aris Salonic.

Africanul care este cotat la suma de 1 milion de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, este dispus să semneze cu echipa care ocupă, în momentul de față, ultimul loc în liga din Turcia.

În cariera sa, N’Koulou a jucat pentru: Kadji Sports, AS Monaco, Olympique Marseille, Olympique Lyon, Torino, Watford și Aris Salonic. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2019, atunci când valora suma de 20 de milioane de euro.

Reclamă

Obiectivul lui Marius Șumudică pe banca celor de la Gaziantep este salvarea de la retrogradare. Antrenorul român a semnat un contract valabil pe un an cu formația din Turcia.

Șumudică va debuta pe banca echipei la care a revenit în această vară după pauza echipelor naționale, pe data de 17 septembrie, de la ora 20:00.  Atunci, formația lui „Șumi” va juca în deplasare cu cei de la Kayserispor  În momentul de față, Gaziantep se află pe ultimul loc în prima ligă din Turcia, cu niciun punct obținut după primele 4 meciuri ale noului sezon. A fost 1-2 cu Fenerbahce, 1-3 cu Sivasspor, 0-2 cu Konyaspor și 0-3 cu Galatasaray.

Junior Morais, încântat că îl va avea din nou pe Marius Şumudică antrenor

„Merg acolo să ajut echipa, pe Șumudică, să ajut clubul să rămână în prima ligă. Sincer, nu credeam că vine oferta asta. Dar sunt pregătit. În primul rând, Rapid m-a lăsat să plec, altfel nu aveam cum să o fac. Am lucrat cu Șumudică, un antrenor foarte bun, e o mare plăcere să merg și să lucrez din nou cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Am făcut o treabă frumoasă la Rapid, iubesc clubul. A venit șansa asta acum, Rapid m-a lăsat să plec și sunt fericit. Bergodi a fost foarte OK, îi doresc multă baftă, să câștige campionatul. Rapid e una dintre favoritele la titlu, mi-ar plăcea să câștige campionatul și Cupa. În Giulești e ceva deosebit, greu găsești o echipă atât de iubită ca Rapid.

Eu trebuie să merg acum să fac vizita medicală și să semnez. Să joc în Turcia, pentru mine, e un pas important în carieră. Am făcut față la Rapid, voi face și acolo. Nu mi-a fost frică din cauza cutremurelor din Turcia, îmi place orașul și merg acolo să fac treabă”, a declarat Junior Morais la plecarea din ţară, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și