Închide meniul
Video

Fanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2024, 17:36

Reclamă

Fanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului

Ultraşii lui PAOK, în număr mare în faţa hotelului în care era cazată echipa lor favorit[ / AS.ro

Fanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului în care este cazată echipa. Este nebunie totală înaintea meciului Aris – PAOK, care va fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY de la ora 20:00. Cu o victorie, Răzvan Lucescu devine din nou campion în Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile filmate în exclusivitate de echipa AntenaSport trimisă la Salonic sunt fabuloase. Fiind interzişi la meci, ultraşii lui PAOK şi-au încurajat favoriţii pe străzi. Sărbătoarea se poate muta după finalul confruntării uriaşe.

Fanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului

Peste 1.000 de fani ai lui PAOK s-au adunat în faţa hotelului. Forţele de ordine sunt prezente în număr mare şi încearcă să preîntâmpine orice incidente.

Şi cu o seară înainte de derby, ultraşii lui PAOK au ieşit pe străzile oraşului cu torţe şi fumigene pentru a-şi încuraja echipa de suflet.

Răzvan Lucescu este lider în Grecia, cu o singură etapă rămasă de disputat. Dar PAOK va avea nevoie de victorie, în deplasare, pe terenul marii rivale din oraş Aris. Marele avantaj este că fostul selecţioner al României este la mâna lui şi, în cazul unui succes, nu depinde de rezultatul de la Atena, unde AEK e marea favorită. În cazul în care AEK nu câştigă partida cu Lamia, atunci PAOK îşi adjudecă titlul şi cu un eşec cu Aris.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, PAOK are o mare şansă de a câştiga al patrulea titlu din istoria clubului şi al doilea sub comanda lui Răzvan Lucescu, care poate deveni cel mai important antrenor din istoria de 98 de ani a clubului din Salonic.

Clasamentul din Grecia:

1. PAOK – 77 de puncte
2. AEK Atena – 75 de puncte
3. Olympiacos – 73 de puncte
4. Panathinaikos – 71 de puncte
5. Aris – 55 de puncte
6. Lamia – 35 de puncte

Reclamă

Programul ultimei etape din Grecia, duminică, 19 mai, ora 20:00

  • Aris – PAOK – AntenaPLAY
  • AEK – Lamia
  • Panathinaikos – Olympiacos – AntenaPLAY

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și