Închide meniul

Fanul care l-a lovit cu capul în gură pe Billy Sharp a fost condamnat la închisoare! Cât timp va sta după gratii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 mai 2022, 22:10

Fanul care l-a lovit cu capul în gură pe Billy Sharp a fost condamnat la închisoare! Cât timp va sta după gratii

Billy Sharp e căpitanul lui Sheffield United

Billy Sharp, într-un meci pentru Sheffield United / Profimedia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Billy Sharp a fost lovit violent cu capul în gură, după meciul disputat în deplasare de Sheffield United cu Nottingham Forest, în manşa a doua a semifinalelor barajului de promovare în Premier League.

Fanul care l-a lovit cu capul în gură pe Billy Sharp a fost condamnat la închisoare

Atacatorul, pe nume, Robert Biggs, în vârstă de 30 de ani, a pledat vinovat pentru agreusiune și vătămare corporală. Acesta a fost închis pentru 24 de săptămâni.

La Curtea de Magistrați din Nottingham, joi, Biggs, din Church View, Ilkeston, Derbyshire, a fost obligat să plătească despăgubiri de 500 de lire sterline lui Sharp, 85 de lire sterline pentru costuri și o suprataxă de 128 de lire sterline pentru victimă.

Biggs, despre care Nottingham Forest a spus că va fi interzis pe viață la meciurile echipei, a primit interdicție pe stadioane pentru următorii pe 10 ani.

Reclamă

Billy Sharp, umplut de sânge de un suporter

Suporterul a venit în alergare şi i-a aplicat un cap în figură lui Sharp, care s-a prăbuşit la pământ în urma violentei lovituri primite. Potrivit grupării din Shieffield, Sharp a fost umplut de sânge de lovitura primită.

Nottingham Forest – Huddersfield, finala pentru promovarea în Premier League

Nottingham Forest s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Premier League, după ce a eliminat formaţia Sheffield United, în manşa a doua a semifinalelor play-off-ului din Championship, la penalty-uri, scor 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

În cealaltă semifinală, Huddersfield a trecut de Luton Town, după 1-1, în deplasare şi 1-0, acasă.

A treia promovată în Premier League va fi cunoscută la 29 mai, după finala barajaului, care va avea loc pe Stadionul Wembley.

Huddersfield a jucat ultima dată în prima ligă în sezonul 2018/2019, iar Forest, în 1998/1999.

În acest sezon, au retrogradat Watford şi Norwich City şi au promovat direct Fulham şi Bournemouth.

Vor lupta în ultima etapă pentru a evita al treilea loc retrogradabil Everton, Leeds United și Burnley.

Recomandări
  • Billy Sharp, atacat la un suporter
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și