Închide meniul

Tottenham – Fulham, amânat din cauza valului de infecții cu COVID-19! Reacția furioasă a lui Jose Mourinho

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 30 decembrie 2020, 14:42

Tottenham – Fulham, amânat din cauza valului de infecții cu COVID-19! Reacția furioasă a lui Jose Mourinho

profimediaimages

Jose Mourinho a fost furios după ce meciul lui Tottenham a fost amânat

Din cauza numărului ridicat de infecții de la echipa oaspete, oficialii englezi au decis amânarea partidei. Meciul era programat pentru miercuri, la ora 20:00, iar anunțul anulării sale a fost făcut cu mai puțin de 4 ore înaintea fluierului de start.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Această incertitudine l-a nemulțumit teribil pe Jose Mourinho. ”The Special One” a lansat chiar un mesaj ironic pe Instagram, acolo unde are un cult de fani devotați.

”Meci la ora 18:00 (n.r. ora locală)…Încă nu știm dacă jucăm. Cea mai bună ligă din lume”, a scris Mourinho într-o înregistrare în care apărea alături de staff-ul lui Tottenham.

Noul val de cazuri de COVID-19 din Premier League a dus la amânarea meciurilor

La scurt timp după postarea lui Jose Mourinho, liga a anunțat oficial că meciul era amânat.

Reclamă

Luni seară, meciul dintre Everton și Manchester City a fost și el amânat din cauza numeroaselor cazuri din cadrul formației pregătite de Pep Guardiola. Numai puțin de 5 ”cetățeni” au fost depistați pozitiv.

Nu trebuie uitat că și partida dintre Aston Villa și Newcastle, la începutul lunii decembrie, a fost amânată din aceleași considerente.

Premier League a anunțat marți 18 cazuri de infectare cu noul coronavirus după testele efectuate între 17 și 21 decembrie. Acest număr este cel mai mare din actualul sezon al campionatului englez.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Recomandări
  • Tottenham - Fulham, amânat din cauza COVID-19
  • Ce a avut de spus Jose Mourinho

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și